AsiaHorse Hydrus PSU uzatma kablosu sorun çıkartır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan demjr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 105
  • Etiketler Etiketler
    psu sorun

demjr 75

Yetkin
Bu tarz PSU uzatma kablolarının sistemde sorun çıkardığını duydum, doğru mu?

Yapay zekaya sorduysan sorun çıkartır. 12vhpower ve 24 pin anakart kablosu genel olarak uyumlu oluyor, sorun çıkartmaz. Ürünü aldığın zaman pinlerin boşluk yapmadan tam oturması önemli, bu şartları karşılıyorsa kullanabilirsin, karşılamıyorsa iade edersin.

Düzgün oturttuğunuz ve QC sorunlu bir ürün denk gelmediği sürece problem yaşamanız çok düşük ihtimal.

Sadece 8 pin CPU kablosu alacağım, diğer kablolar gözükmüyor zaten.

AsiaHorse Hydrus, kaliteli malzemeden üretilen, dünya genelinde yaygın olarak kullanılan güvenilir bir modeldir. İçin rahat olsun, durup dururken sistemine zarar vermez. Ancak uzatma kablosu kullanırken şu kritik kurallara dikkat etmen gerekiyor:
1- Doğrudan PSU'ya takma: Bu kablolar (16-pin ekran kartı modeli hariç) doğrudan güç kaynağına takılmaz. Güç kaynağından çıkan orijinal kabloların ucuna eklenerek kullanılır. Doğrudan PSU'ya zorlamak erimeye yol açar.
2- Soketleri tam oturt: Hem orijinal kabloyla birleştiği yeri hem de anakarta veya ekran kartına giren ucu, tık sesi gelene kadar, boşluk kalmayacak şekilde sıkıca oturtmalısın. Gevşek bağlantılar voltaj dalgalanmasına veya temassızlığa neden olabilir.
3- Aşırı sert bükme: Kablolar esnektir ancak akımı rahat iletebilmesi için çok keskin açılarla katlamamaya çalış.

Bu tarz ürünler ikinci alınmaz. Asiahorse modellerinde A ve B tip olarak iki çeşittir, kablo yönüne göre alırsın.
XPG Core Reactor II 1200W PSU kullanıyorum ve kabloları çok kalın ama kasa yağım itibariyle sadece 8 pin CPU gözüküyor. 2.el almak istememin sebebi fiyatının daha uygun olması ama dediğiniz gibi bu tarz ürünler 2.el alınmaz.

Bu tarz ürünler ikinci alınmaz. Asiahorse modellerinde A ve B tip olarak iki çeşittir, kablo yönüne göre alırsın.
Ürünlerin A ve B tip oluşları ile, ikinci el alınması durumunun önüne nasıl geçiliyor onu anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…