M MamiFK Başarılı Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 140 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 35 26 Kasım 2024 #1 Lise mezunuyum normalde erteleme hakkım olması gerekiyor ama burada göremedim. Yoklamayı yapmam mı lazım erteleme butonunun çıkması için? Dosya Ekleri Screenshot_20241126_144603_Brave.webp 85,9 KB · Görüntüleme: 172
Lise mezunuyum normalde erteleme hakkım olması gerekiyor ama burada göremedim. Yoklamayı yapmam mı lazım erteleme butonunun çıkması için?
Lessra Başarılı Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 1.032 Çözümler 1 Beğeniler 667 26 Kasım 2024 #2 Askeri şubeye gitmen gerekiyor erteletmek için ben T.C. Kimlik ve lise diplomamı götürmüştüm hatta diplomamın kopyasını almışlardı orada kaldı. MamiFK dedi: Lise mezunuyum normalde erteleme hakkım olması gerekiyor ama burada göremedim. Yoklamayı yapmam mı lazım erteleme butonunun çıkması için? Genişletmek için tıkla... Şu an kaçaksın yarın git askeri şubeye. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2024
Askeri şubeye gitmen gerekiyor erteletmek için ben T.C. Kimlik ve lise diplomamı götürmüştüm hatta diplomamın kopyasını almışlardı orada kaldı. MamiFK dedi: Lise mezunuyum normalde erteleme hakkım olması gerekiyor ama burada göremedim. Yoklamayı yapmam mı lazım erteleme butonunun çıkması için? Genişletmek için tıkla... Şu an kaçaksın yarın git askeri şubeye.
KS KS M MamiFK Başarılı Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 140 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 35 26 Kasım 2024 #3 Lessra dedi: Askeri şubeye gitmen gerekiyor erteletmek için ben T.C. Kimlik ve lise diplomamı götürmüştüm hatta diplomamın kopyasını almışlardı orada kaldı. Şu an kaçaksın yarın git askeri şubeye. Genişletmek için tıkla... Şu an kaçak değilim 1 ay sonra düşüyor kaçağa diye biliyorum. Artı olarak ben şu anda ön lisans okuyorum üniversitemin cozum merkezine yazdim olayı okurken tecil olması lazım değil mi?
Lessra dedi: Askeri şubeye gitmen gerekiyor erteletmek için ben T.C. Kimlik ve lise diplomamı götürmüştüm hatta diplomamın kopyasını almışlardı orada kaldı. Şu an kaçaksın yarın git askeri şubeye. Genişletmek için tıkla... Şu an kaçak değilim 1 ay sonra düşüyor kaçağa diye biliyorum. Artı olarak ben şu anda ön lisans okuyorum üniversitemin cozum merkezine yazdim olayı okurken tecil olması lazım değil mi?