Hocalarım askerlik bölümü açılsa hoş olmaz mıydı? MSÜ'yü öğrenciler başta olmak üzere askere gidecekler için bu bölüm çok iyi olurdu. Mesela; askere gideceğim ne almalıyım, ne yapmalıyım? Usta birliğim burası çıktı, nasıl yerdir? Gibi sorulara çözüm aranabilir. Ben memnuniyetle açılırsa cevap yazarım elimden geldiğince. Hem burada askerlik yapan arkadaşlar da bilgilerini aktarır.
Nedeni nedir hocam, neden tepki aldı? Çünkü MSÜ okuyan arkadaşlarımız var, askere gidecek ama askerliğin nasıl bir şey oldugunu bilmediği için yardım almak isteyenler var. Usta birliği hakkında uzman cavusluk hakkında yardım alacak tonlarca genç arkadaşlarımız var. Yani, faydalı bir bölüme tepki neden geldi anlam veremedim.
Nedeni nedir hocam, neden tepki aldı? Çünkü MSÜ okuyan arkadaşlarımız var, askere gidecek ama askerliğin nasıl bir şey oldugunu bilmediği için yardım almak isteyenler var. Usta birliği hakkında uzman cavusluk hakkında yardım alacak tonlarca genç arkadaşlarımız var. Yani, faydalı bir bölüme tepki neden geldi anlam veremedim.
Bence ilgisi olan arkadaşların fikir alışverişi yapabileceği askeri ekipmanlar, çeşitli birlikler hakkında bilgi sahibi olabileceğimiz bir kategori açılmalı.
Sahil Güvenlik mülakatıma çok az kaldı, mülakatlara iyi hazırlandım. Geçersem süreçle ilgili bilgi veririm, gelecek senelerde girmek isteyen ya da hayali olan arkadaşlar için yararlı olur.
Bence ilgisi olan arkadaşların fikir alışverişi yapabileceği askeri ekipmanlar, çeşitli birlikler hakkında bilgi sahibi olabileceğimiz bir kategori açılmalı.