Askerlik ertelemesi için hangi belgeler gereklidir?

Sadece en son mezun olduğun diplomayı götürmen yeterli diye hatırlıyorum. Zaten öyle zorluk çıkartmıyorlar hakkın varsa direkt erteliyorlar.

O halde durum kritik. Bazen nedense devlet senin okuduğunu senden iyi bilir ama bunu işleme geçmez. E-devlet'ten tecil yapamıyorsanız en yakın askerlik şubesine gitmeniz gerekecektir.
Öyle yapacağım zaten ama hangi belgeleri götürmem gerektiği kendi sitesinde bile çelişkili. Gerçekten kendimle ilgili bütün belgeleri çıkarıp size ne lazım diye götüreceğim sanırım

Eski bir üniversiteliyim. 23-24 dönemi. Birkaç kişinin askerliği görünüyordu. İlk haftanın sonunda düzeldi ve tecilli hale geldi otomatik olarak. Daha yeni de mezuna bırakan bir arkadaşımı tecil ettirdik. Biz askerlik şubesine gitmiştik ama gerek yok dediler. E-Devlet'ten askerliğime tıklattırdılar, orda askerlik yoklama başvurusu falan vardı. Oralardan bi şeyler yaptılar. Ama garanti olsun diyorsan lise diplomanı alıyorsun ve askerlik şubesine gidiyorsun.

E-devlet üzerinden işlem yapamıyorsan şubeye gitmen gerekiyor.

Üniversite için yine öğrenim durumunu gösteren bir bölüm vardı e-devlet üzerinde ama hangisiydi hatırlamıyorum, şubeye gidersen yardımcı olurlar.

Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için, kimlik, öğrenci belgesi, askerlik durum belgesi gerekiyormuş. Ama bana işlem yapmadılar benimki zaten sisteme girilmiş 1-2 haftaya işlenir dediler ve gönderdiler. Öğrenci işlerinin iş bilmezliğinden 6 saat yol yaptım boşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…