ASRock anakarta USB ile Windows 10 kurmakta zorluk çıkıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan leosss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 456
  • Etiketler Etiketler
    usb

leosss

Üyecik
Windows 11 kuramıyorum. TPM2.0 açamadım bir türlü o yüzden Windows 10 kuracağım. Bilgisayar topladım fakat SSD farklı yerden aldığım için aldığım yer kurulum yapamadı ve bana kaldı fakat bir türlü yapamıyorum. Bir ara tam kurdum yeniden başlatmaya kadar geldim yeniden başlatırken hata veriyor ve yeniden yüklemek için yeniden başlatmak için tamama tıklayın diyor. Tıklıyorum bu sefer hiçbir şey olmuyor. İşin içinden çıkamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Anakartım ASRock.

image.webp

Yeniden başlattığında ne oluyor? Yeniden başlarken USB'yi çıkarıyor musun? Veya çıkartmayı denedin mi?

İlk sefer de çıkartmamıştım ondan kaynaklı sandım. Şimdi çıkarttım yine aynı oldu. Bu sorunu alıyorum dünden beri.

BIOS'u 3.01 sürümüne güncelleyin:

Sonrasında bir Windows 11 USB'si hazırlayın, TPM ve Secure boot açıp Windows 11 kuracağız.

ISO'yu direkt Microsoft'tan indirdim.

BIOS'u 3.01 sürümüne güncelleyin:

Sonrasında bir Windows 11 USB'si hazırlayın, TPM ve Secure Boot açıp Windows 11 kuracağız.

TPM'yi bulamıyorum boot ayarlarımda. eğer yardımcı olursanız direkt Windows 11 USB hazırlıyım.

ISO'yu direkt Microsoft'tan indirdim

TPM'yi bulamıyorum boot ayarlarım da eğer yardımcı olursanız direkt Windows 11 USB hazırlıyım

Güncelleme işlemini nasıl yapıyorum?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt