Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.510 Çözümler 19 Beğeniler 3.754 Yer Cintra 19 Temmuz 2024 #1 Efendim, PBO ayarının nerede olduğunu bulamadım. O sebeple yardıma ihtiyacım var.
Çözüm Kedicik 19 Temmuz 2024 Advanced > AMD Overclocking > Precision Boost Overdrive sekmesinde yok mu? Fotoğraf atabilir misiniz?
Advanced > AMD Overclocking > Precision Boost Overdrive sekmesinde yok mu? Fotoğraf atabilir misiniz?
AceTeq Üstün Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 3.738 Makaleler 2 Çözümler 29 Beğeniler 2.338 Yer Başkent 19 Temmuz 2024 #2 CPB olarak da geçer. Artı -2 Eksi
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.510 Çözümler 19 Beğeniler 3.754 Yer Cintra 19 Temmuz 2024 #3 AceTeq dedi: CPB olarak da geçer. Genişletmek için tıkla... Core Performance Boost mu? AceTeq dedi: CPB olarak da geçer. Genişletmek için tıkla... Efendim, kapattım ancak 1 derece bile fark etmedi. Artı 0 Eksi
AceTeq dedi: CPB olarak da geçer. Genişletmek için tıkla... Core Performance Boost mu? AceTeq dedi: CPB olarak da geçer. Genişletmek için tıkla... Efendim, kapattım ancak 1 derece bile fark etmedi.
Y yweld Üstün Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.101 Makaleler 3 Çözümler 17 Beğeniler 718 19 Temmuz 2024 #4 AceTeq dedi: CPB olarak da geçer. Genişletmek için tıkla... İkisi farklı şeyler CPB turbo hızlarına ulaşmasını sağlıyor. PBO ise turbo hızlarının da üzerine çıkmasına sağlıyor. Her anakartta farklı ama overclock menüsünde precision boost overdrive adıyla bulursun büyük ihtimal. Artı 0 Eksi
AceTeq dedi: CPB olarak da geçer. Genişletmek için tıkla... İkisi farklı şeyler CPB turbo hızlarına ulaşmasını sağlıyor. PBO ise turbo hızlarının da üzerine çıkmasına sağlıyor. Her anakartta farklı ama overclock menüsünde precision boost overdrive adıyla bulursun büyük ihtimal.
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 19 Temmuz 2024 #5 Advanced > AMD Overclocking > Precision Boost Overdrive sekmesinde yok mu? Fotoğraf atabilir misiniz? Artı 0 Eksi Çözüm
Advanced > AMD Overclocking > Precision Boost Overdrive sekmesinde yok mu? Fotoğraf atabilir misiniz?
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.510 Çözümler 19 Beğeniler 3.754 Yer Cintra 19 Temmuz 2024 #6 Kedicik dedi: Advanced > AMD Overclocking > Precision Boost OverDrive sekmesinde yok mu? Fotoğraf atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Efendim, Auto modda zaten açılıymış. Açtığımda bir fark olmadı Artı 0 Eksi
Kedicik dedi: Advanced > AMD Overclocking > Precision Boost OverDrive sekmesinde yok mu? Fotoğraf atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Efendim, Auto modda zaten açılıymış. Açtığımda bir fark olmadı
Peganeo Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 779 Çözümler 8 Beğeniler 829 Yer Malatya 19 Temmuz 2024 #7 Geraltın kılıcı dedi: Efendim, Auto modda zaten açılıymış. Açtığımda bir fark olmadı Genişletmek için tıkla... Merhaba, nasıl bir fark yaratmak istiyorsunuz? Farklı bir konu açarsanız yardımcı olabiliriz. Artı 0 Eksi
Geraltın kılıcı dedi: Efendim, Auto modda zaten açılıymış. Açtığımda bir fark olmadı Genişletmek için tıkla... Merhaba, nasıl bir fark yaratmak istiyorsunuz? Farklı bir konu açarsanız yardımcı olabiliriz.