ASRock RX 5700 XT 8 GB ile MSI RTX 2060 6 GB takas edilir mi?

mete01

Üstün
Merhaba arkadaşlar,

Sorum başlıktaki gibi. Bende RTX 2060 var. Elden takas edeceğiz. Üstüne 600 TL vereceğini belirtti. WattMan sorunu olmadığını söyledi. Sizce takası yapmalı mıyım?

Performans olarak 5700 XT daha iyi ve VRAM avantajı var. Hangi modeli alıyorsunuz hocam?

Performans olarak 5700 XT daha iyi ve VRAM avantajı var. Hangi modeli alıyorsunuz hocam?

Hocam bende RTX 2060 var. Takas etmek isteyen kişi CUDA çekirdeklerine ihtiyacı olduğunu belirtti. ASRock hangi sürümü olduğunu bilmiyorum onu da birazdan wpden gönderecek.

Hocam bende RTX 2060 var. Takas etmek isteyen kişi CUDA çekirdeklerine ihtiyacı olduğunu belirtti. ASRock hangi sürümü olduğunu bilmiyorum onu da birazdan wpden gönderecek.
Tamam hocam, bende onu diyorum. Takas mantıklı, alırken iyice test edin.

Tamam hocam, bende onu diyorum. Takas mantıklı, alırken iyice test edin.

Hocam ASRock challengermiş. FurMark sonucu istedim. Cihaz başlangıçta 190 watt, %65 fan 80 derece görmüş. 139 FPS 1080p. Bakım yapılmamış.

Ah be Phantom gaming serisini beklemiştim. 15dk-25dk süreyle yaptıysanız ve sonuçlar bu ise iyi. Kozmetik olarak da inceleyin. Aldığında güzelce bakım yaparsınız. Daha da test isterseniz şunları yapın;

-MSI Kombustor.
-OCCT GPU test.

Kartı iyice test edin. GPU Z üzerinden dahi kontrol edin. Sadece FurMark değil birkaç oyundada test edin crash atıyor mu diye.

Sazan avı gibi duruyor, o kartı o kadar ucuza vermesi imkansız. Testlerini yaptırınız.

Katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…