Çözüldü ASRock X870 Pro RS Wi-Fi sisteme Windows kurulumu yapılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gökbulut

Gelişen
Allah aşkına bilen eden varsa yardım ederse çok mutlu olurum. Yeni bir PC topladım kendime, parçalar bugün geldi ve kurulumu yaptım. Çalıştırdım taktım Windows flashını, diskler aranıyor kısmına gelince donuyor. Dedim bozuk herhalde flash, gittim sıfır flash aldım, kurdum, Windows taktım PC'ye yine aynı. Laptopuma taktım M.2'yi laptopta kuruluyor, dedim laptoptaki Windows kurulu M.2'yi söküp takayım açacak mı, onu da açmadı. BIOS'ta her şey gözüküyor, anakart işlemci, RAM'ler, ekran kartı, her şey çalışıyor, BIOS Update de yaptım. Sorunum ne olabilir?

Çok teşekkürler.

Anakartım ASRock X870 Pro RS Wi-Fi.

Legacy Moda alıp denedim bootu, ve SATA AHCI modda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Benzer şeyler yaşamıştım. Benim denk geldiğimde, donma kilitlenme yerine direkt mavi ekran veriyordu. Sonra baktım işlemci arızalıymış. i9-14900K.

Geçmiş olsun. Umarım anakart arızasıdır. İşlemci daha pahalı malum. :(
Sorun İşlemcide çıktı vatandan yeni işlemci aldım sorun düzeldi eski işlemciyi iade ettim. Hocam işlemci 8500 TL kart 13500 TL :D Çok mutluyum teşekkür ederim sizlere Recep beye çok sağ olun :).
Sorun İşlemcide çıktı vatandan yeni işlemci aldım sorun düzeldi eski işlemciyi iade ettim. Hocam işlemci 8500 tl kart 13500 tl :D Çok mutluyum teşekkür ederim sizlere recep beye çok sağolun :) .
İyi ki sana yıkmamışlar arızayı. Ben de sevindim ne yalan söyleyim. Güle güle kullan.

Geri
Yukarı Alt