Assassin's Creed II için Türkçe yama önerisi

james1983 2

Becerikli
2026'nın ilk oyunu olarak AC2 bitireyim dedim. Türkçe yama bulunuyor mu? Varsa link verir misiniz?

Technopat'ta bir yama gördüm ama siteye giremiyorum hesabımı kapattığımdan dolayı açılmıyor.

Hocam peki bu iki attığınız link güvenli mi acaba?

@james1983 güvenilir hocam. Burada yanii techolay formunda virüslü link paylaşamıyoruz zaten ikisi de çok önerilen yamalar.

İlki animus çevirinin yaması zaten.

@james1983 güvenilir hocam. Burada yanii techolay formunda virüslü link paylaşamıyoruz zaten ikisi de çok önerilen yamalar.

İlki animus çevirinin yaması zaten.
Teşekkürler hocam günümü kurtardınız.

"tr yama ac2" adlı Türkçe yamanın içindeki dosyaları direkt oyun dosyasının içine mi atmam gerekiyor?

Hocam yanlış bilgi vermek istemem nasıl kurmanız gerektiğini bilmiyorum ama klasik kurumdur direkt oyun dosyasının kurulu olduğu yere atmak.

Hocam yanlış bilgi vermek istemem nasıl kurmanız gerektiğini bilmiyorum ama klasik kurumdur direkt oyun dosyasının kurulu olduğu yere atmak.
Aynısını yaptım ve kurdum hocam teşekkürler.

Hocam altyazı gözükmüyor.

Türkçe yamayla oyuna girdiğinizde MSI Afterburner, Fraps gibi ekrana yazı yazdıran programlar kullanmamanız gerekiyor. Oyuna girmeden önce bu tarz uygulamaları kapattığınızdan emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…