Assassin's Creed Odyssey yaması güvenli mi?

james1983 2

Becerikli
https://disk.yandex.com.tr/d/YebIcnUqnsY5-g yama linki bu. İçinde .bat dosyası vardı onunla kurdum DLC'ler için. İçime kurt düştü. Kaspersky bir şey bulmadı ama size de sormak istedim.

VirusTotal sonucundan hiçbir antivirüs bir şey bulmamıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz görünüyor. String çevirip inceledim zararlı bir şey göremedim, basit bir .forge injection.

İçindeki aco.exe falan QuickBMS. Bat dosyasının işlevi de yalnızca yama (aco.exe ile dlc_13 içindeki .forge dosyasını dlc_13TR metinleriyle yamalıyor).

Antivirüsler zaten inject olayına hep uyuz olur, mutlaka öter. Yamanın meta verileri de zartzurt arkadaşa aitmiş, SHA-256 da kontrol ettim, tutarlı.

Her yerden yama indirilmez ama dikkat et, yapımcının yayınladığı kaynaklardan indirmek en iyisi. Genelde yapımcının bilindik mod sitelerinde hesabı olur, oradan yayınlar bu tür yamaları. Aksi halde değiştirilmiş içeriğe maruz kalabilirsin, başın ağrır. Son kullanıcı olarak her zaman SHA vs. tutmaz buradan anlarsın.

Temiz ise sıkıntı yok teşekkür ederim.

İfadeler: bug
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…