Merhaba arkadaşlar. Oyunda 11 levelim ve çok yavaş artıyor. Ana görevde "yılancıyı öldür" diyor, adam 17 seviye ben ise 11. Bana tek atıyor, yan görevlere bakıyorum onlarıda yapmam için seviyem az. Çıkmaza girdim, ne yapmalıyım? En son oyunu sileceğim.
Bu oyunu 4 kere bitirmiş biri olarak; cheat engine table kullanarak kazandığınız exp ve para miktarını arttırın...
yan görevler (haritada ! ya da pusulada ? ile görebileceğiniz mekanlar/görevler) yapın.
Oyun exp konusunda gerçekten çok zorluyor, kendine kitleyip daha uzun oynattırmaya çalışıyor. Güzel bir oyun ama bu şekilde 80-100 saat sürer. Biraz araştırıp size CT atacağım
Outpostları ele geçirip level atlayabilirsiniz ben öyle yapıyordum. Assassin buildi kastığım için kolay oluyordu benim için. Tabii o levellerde açılıyormu hatırlamıyorum çünkü oyunu oynayalı uzun zaman oldu. Adaları keşfederek de level atlayabilirsiniz bir videoda 12-13 levele kadar kasılıyormuş diye duymuştum.
Shadowsda da aynı durum vardı yan görev yetersizliğinden midir iyi dizayn edilmeyişinden midir bilmiyorum. Oyunu biraz daha kolaya çekebilirsin normalde oynuyorsan.
Merhaba arkadaşlar. Oyunda 11 levelim ve çok yavaş artıyor. Ana görevde "yılancıyı öldür" diyor, adam 17 seviye ben ise 11. bana tek atıyor, yan görevlere bakıyorum onları da yapmam için seviyem az. Çıkmaza girdim, ne yapmalıyım? En son oyunu sileceğim.
Shadowsda da aynı durum vardı yan görev yetersizliğinden midir iyi dizayn edilmeyişinden midir bilmiyorum. Oyunu biraz daha kolaya çekebilirsin normalde oynuyorsan.
Teşekkürler hocam, hileyle oynamak da pek istemiyorum öyle de oyunun tadı çıkmaz gibi. Gerçi böyle de hiç çıkmıyor. Baktım olmuyor deneyeceğim bir hocam. Teşekkür ederim.