Assassin's Creed serisi Epic Games'te indirimde. Steam takıntınız yoksa alınabilir.
İndirim konusu güzel, bu vesileyle ben de 2-3 şey yazayım.
Bütün seriyi oynayan birisi olarak, yazıyorum bunları.
Assassin's Creed Rogue denemek isteniyorsa alınır ancak AC4 BF ile aynı. Sadece Templar gözünden hikayeye bakıyoruz.
Assassin's Creed 2 başyapıt. Hiç yoksa kütüphanede dursun.
Assassin's Creed 1 artık oynanmaz, çok kütük gelebilir oynanışı.
Assassin's Creed Unity tema seviyorsa oynanır, geçen aylarda oynadığımda hala bug dolu bir oyundu.
Assassin's Creed Mirage objektif bakacak olursak RPG benzeri olan Odyssey, Origins gibi oyunların yerine kökenlerine dönüyor diye piyasaya sunulan ancak fazla geçmişe dönüldüğünden kütük kontrollere sahip bir oyun.
Assassin's Creed Odyssey, seride sevemediğim 3-4 oyundan birisi. Assassin's Creed serisi seviye kasma odaklı olmamalı.
Assassin's Creed Valhalla, bu fiyattan bakılabilir. Viking teması da seviyorsanız alınır.
Assassin's Creed Shadows da yıllardır Ubisoft beyimizden istediğimiz Japonya kemasını bizlere sunan oyun. Denenir ancak fiyatını hak eden bir oynanış sunduğunu düşünmüyorum.
Benim bu oyunlar hakkında düşündüklerim bu şekilde. Oynadıktan sonra da benimle %90 aynı görüşte olacaksınız.