Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.503 Çözümler 70 Beğeniler 5.457 Yer Haddonfield, Illinois 4 Ağustos 2025 #1 Ortayı komple bitirdim ama ne bir credits çıktı ne başka bir şey. Nasıl bitecek bu oyun? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2025
Çözüm Michael MYERS 5 Ağustos 2025 alperen dedi: Yasuke'nin görevlerini bitirmemişsin sanırım ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet hocam dün bitirdim. Ortadakiler hariç Naoe ve Yasuke'nin de halkasını bitirmek gerekiyormuş. Son yıllarda oynadığım en iyi AC'ydi bu arada.
alperen dedi: Yasuke'nin görevlerini bitirmemişsin sanırım ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet hocam dün bitirdim. Ortadakiler hariç Naoe ve Yasuke'nin de halkasını bitirmek gerekiyormuş. Son yıllarda oynadığım en iyi AC'ydi bu arada.
alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.668 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 5 Ağustos 2025 #2 Yasuke'nin görevlerini bitirmemişsin sanırım ondan olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.503 Çözümler 70 Beğeniler 5.457 Yer Haddonfield, Illinois 5 Ağustos 2025 #3 alperen dedi: Yasuke'nin görevlerini bitirmemişsin sanırım ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet hocam dün bitirdim. Ortadakiler hariç Naoe ve Yasuke'nin de halkasını bitirmek gerekiyormuş. Son yıllarda oynadığım en iyi AC'ydi bu arada. Artı 0 Eksi Çözüm
alperen dedi: Yasuke'nin görevlerini bitirmemişsin sanırım ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet hocam dün bitirdim. Ortadakiler hariç Naoe ve Yasuke'nin de halkasını bitirmek gerekiyormuş. Son yıllarda oynadığım en iyi AC'ydi bu arada.