nisaa

Üstün
Makaleler
3
Assassin's Creed'den indirimde 1-2 Brotherhood ve God of War tarzı sevdiğim için Valhalla aldım. Sizce Unity, lV Black Flag, Odyssey, Origins oyunlarından hangilerini almalıyım? Üçlemeden Odyssey ve Origins mi almalıyım?

Suikastçı oyunlarını sevmem, zaman kaybetmek değil daha çok God of War'daki gibi vur, kır, parçala mantığında güzel oluyor. RPG severim. Hikayesi beni bağlarsa artısı.

Assassin's Creed'den indirimde 1-2 Brotherhood ve God of War tarzı sevdiğim için Valhalla aldım. Sizce Unity, lv Black Flag, Odyssey, Origins oyunlarından hangilerini almalıyım? Üçlemeden Odyssey ve Origins mi almalıyım?

Suikastçı oyunlarını sevmem, zaman kaybetmek değil daha çok God of War'daki gibi vur, kır, parçala mantığında güzel oluyor. RPG severim. Hikayesi beni bağlarsa artısı.

Yani hikayesi güzel ama biraz da sabır istiyor mekanikler tuşlar vs her şeyi değişik.
Ben seriyi yeni bitirdim Ezio serisini.
AC 1 oynayamadım donma sorunu mevcut arkadaşımda da oldu çözmeye çalıştık çoğu kişide olan bir sorundu fakat çözemedik

Onun harici AC2'den sonra Brotherhood Revelations(Osmanlı) çok hoşuma gitti
Şimdi AC3Remastered oynayacağım

Oyun biraz kanser ediyor buglarıyla dövüş sistemiyle vs ama oynanmayacak kadar değil

Belki ileride Remastered gelir belli olmaz

Kısacası 1.oyunu çok oynamanıza bence gerek yok
Geri kalanlar oynanabilir.

Yani hikayesi güzel ama biraz da sabır istiyor mekanikler tuşlar vs her şeyi değişik.
Ben seriyi yeni bitirdim Ezio serisini.
AC 1 oynayamadım donma sorunu mevcut arkadaşımda da oldu çözmeye çalıştık çoğu kişide olan bir sorundu fakat çözemedik

Onun harici AC2'den sonra Brotherhood Revelations(Osmanlı) çok hoşuma gitti
Şimdi AC3Remastered oynayacağım

Oyun biraz kanser ediyor buglarıyla dövüş sistemiyle vs ama oynanmayacak kadar değil

Belki ileride Remastered gelir belli olmaz

Kısacası 1.oyunu çok oynamanıza bence gerek yok
Geri kalanlar oynanabilir.
Unity kötü diyorlar hocam doğru mu? Birde hangi oyunları almalıyım tam anlamadım.

• İlk oyun günümüzde pek keyif vermeyebilir.
  • 2, Borherhood, Revelations şeklinde daha iyi olacağını düşünüyorum.
  • Onlar dışında 3 ve 4'ü tavsiye ederim.
  • Rogue 4'ün laciverti, verilen paraya değmez ama hoş bence.
  • Unity ve Syndicate'in kendine has şeyleri var. Ben ısınamadım ama belki de keyifsiz olduğum bir dönemde oynadığım içindir.
  • Origins hoştu ama diğerlerinden çok farklı bir yapısı var, herkese hitap etmiyor.
  • Odyssey ise başkalarına göre öyle olmasa da bence laciverti idi, birkaç saat oynayıp bıraktım.
  • Valhalla yine o tarzda ama son ikisinden yeterince farklı, şansı hak ediyor.
  • Mirage çöp.
  • Shadows oynanışa bakın, severseniz denenebilir.
Diğer zımbırtılardan Freedom Cry ve Liberation'ı oynadım ve beğendim. Liberation yapı olarak 3-4, fazlasıyla sardı. Freedom Cry zaten laciverti, o da Rogue gibi hoştu.

Mitoloji üçlemesinden Origins, Odyssey ve Valhalla vardır. Valhalla almışsınız zaten. Origins ve Odyssey'i de alarak üçlemeyi tamamlayabilirsiniz. Üçü de serinin ismine uyan güzel oyunlardır.