lexion Uzman Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 3 Beğeniler 0 10 Nisan 2024 #11 ONURR dedi: Az önce denedim içindeki kurulum txt iyle aynı şeyleri yaptığım halde İngilizce hala çalışmıyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam var mı bildiğin yama yeni yüklüyorum direk Türkçe başlamak niyetim.
ONURR dedi: Az önce denedim içindeki kurulum txt iyle aynı şeyleri yaptığım halde İngilizce hala çalışmıyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam var mı bildiğin yama yeni yüklüyorum direk Türkçe başlamak niyetim.
ONURR Başarılı Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 17 Çözümler 1 Beğeniler 1 10 Nisan 2024 #12 lexion dedi: Hocam var mı bildiğin yama yeni yüklüyorum direk Türkçe başlamak niyetim. Genişletmek için tıkla... Makine çeviri var mış, virüslü diyorlar ama bir de ona bakacağım hadi hayırlısı. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2024
lexion dedi: Hocam var mı bildiğin yama yeni yüklüyorum direk Türkçe başlamak niyetim. Genişletmek için tıkla... Makine çeviri var mış, virüslü diyorlar ama bir de ona bakacağım hadi hayırlısı.
lexion Uzman Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 3 Beğeniler 0 10 Nisan 2024 #13 ONURR dedi: Makine çeviri var mış virüslü diyorlar ama bir de ona bakacağım hadi hayırlısı Genişletmek için tıkla... Olursa haber verir misin kral? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2024
ONURR dedi: Makine çeviri var mış virüslü diyorlar ama bir de ona bakacağım hadi hayırlısı Genişletmek için tıkla... Olursa haber verir misin kral?
huck2434 Uzman Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 337 Çözümler 2 Beğeniler 60 3 Mart 2026 #14 Hocam konuyu hortlatıyorum 1.70 sürümüne uygun birkaç yama var makine çeviri harici onlardada bir İngilizce Türkçe diyaloglar var yama var mıdır sağlam elinde.
Hocam konuyu hortlatıyorum 1.70 sürümüne uygun birkaç yama var makine çeviri harici onlardada bir İngilizce Türkçe diyaloglar var yama var mıdır sağlam elinde.