Çözüldü Assetto Corsa beyaz ekranda kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

792

Uzman
Merhaba, 1 saat once boyler bir sorun yoktu. Şu an oyuna basladigimda oyun aciliyor ancak videoda gosterdigim gibi beyaz ekranda kalıyor. Bu sorunu nasıl cozebilirim?

Çözüm
Content Manager guncel csp, light pack... Gibi seyleri sabah yenilemistim duzelirse duzelir duzelmezse silerim.

Yardiminiz icin teşekkürler bu arada.

Cozunurluk 1920x1080 hocam dikey esitleme acik.

Yine ayni hocam.

Post Processing efektlerindeki Pure Candy'i Default yapın öyle deneyin.
1. Oyun dosyalarını doğrulayın.
2. Ekran kartı sürücülerini güncelleyin güncel değilse.
3. DirectX ve VisualC++ güncellemelerini yapın.
4. Grafik ayarlarını düşürün.

İfadeler: 792
Hocam dediklerinizi denedim ancak hala ayni.

Merhaba, 1 saat once boyler bir sorun yoktu. Şu an oyuna basladigimda oyun aciliyor ancak videoda gosterdigim gibi beyaz ekranda kalıyor. Bu sorunu nasıl cozebilirim?

Başka haritalarda denedin mi? Bazen mapler modlarla uyumsuz olabiliyor.

Content Manager'ı son sürüme güncelleyin veya silip tekrar yükleyin. Aynı şekilde csp içinde aynı şeyleri yapın. Tekrar düzelmez ise Assetto Corsa'yı content Manager ile beraber silin tekrar yükleyin.

Content Manager guncel csp, light pack... Gibi seyleri sabah yenilemistim duzelirse duzelir duzelmezse silerim.

Çözünürlüğü ve hzi kontrol ettin mi bir de pencereli tam ekranda dene.

Yine ayni hocam.

Yine ayni hocam.

Post Processing efektlerindeki Pure Candy'i Default yapın öyle deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…