Assetto Corsa Fotoğraflar

Modlu mu? Mod varsa hangi modları kurduğunuzu söyler misiniz?

Çektiğim fotoğraflarda sadece Honda Civic FK 8 modlu araç, o da DPC’nin. Onun dışında fotoğraflarda başka mod yok.
Yok grafik modunu sormuştum, Allah Allah. Ben oynadığımda grafikler patates gibiydi. Ayarlar en yüksekte mi?

Hocam grafikler müthiş. Sisteminiz ne acaba? Bu grafiklerde oynamak için nasıl bir sistem gerekiyor merak ettim.

Yok grafik modunu sormuştum, Allah Allah. Ben oynadığımda grafikler patates gibiydi. Ayarlar en yüksekte mi?

Hayır, grafik modu yok. Ancak fotoğraflara ufak bir renk ayarı yaptım, ondan öyle düşünmüş olabilirsiniz belki 1080p orta-yüksek grafik ayarlarında. Ayrıca CSP’nin de çok etkisi var tabii ki de.

Hocam grafikler müthiş. Sisteminiz ne acaba? Bu grafiklerde oynamak için nasıl bir sistem gerekiyor merak ettim.

Aslında, bu grafik ayarları için öyle pek de aman aman bir sisteme ihtiyacınız yok. Benim sistemim Intel i5-6200U, GeForce 940M ve 16 GB RAM. Bu sistem ile bu grafik ayarlarında yaklaşık 40-60 FPS arasında oynuyorum ve hareket bulanıklılığını da işin içine katarsak, bir simulasyon oyunu için bu değerler gayet yeterli bana kalırsa.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…