Assetto Corsa gamepad ile oynanır!

Hocam zaten öyle sürüş mekaniği gerçekçilik açısından Forza en iyisi zaten. EA'nın şu ana kadar yaptığı en iyi yarış oyunu Real Racing 3 olabilir. Tek sorunu mobilde olması. Emulatörle bilgisayardan da oynuyorum bayağı iyi oluyor.

EA'nın şu ana kadar yaptığı en iyi yarış oyunu Real Racing 3 olabilir. Tek sorunu mobilde olması. Emulatörle bilgisayardan da oynuyorum bayağı iyi oluyor.

Artık o da zevk vermiyor. Oyuna her gir çık yaptığım da dosya indiriyordu onu beklemek zorunda kalıyordum. En son oynadığımda öyleydi o sorunu düzelttiler mi bilmiyorum.

Hocam zaten öyle sürüş mekaniği gerçekçilik açısından Forza en iyisi zaten. EA'nın şu ana kadar yaptığı en iyi yarış oyunu Real Racing 3 olabilir.
Sim-Cade olarak evet, en iyisi Forza olabilir. Gran Turismo'yu da bu kefeye koyardım. O Sim-Cade ama simülasyona çok daha yakın, NFS ve Forza ile karşılaştırmak mantıksız olur. NFS Shift de var, o da pist oyunu.

Gran Turismo 4 o eski NFS'leri eşek sudan gelinceye kadar döver bu arada. Çok daha kaliteli bir yapım.

Artık o da zevk vermiyor. Oyuna her gir çık yaptığım da dosya indiriyordu onu beklemek zorunda kalıyordum. En son oynadığımda öyleydi o sorunu düzelttiler mi bilmiyorum.
Assoluto Racing veya biraz daha arcadeye kayan Geid Autosport'u deneyin derim. RR3 eskidi, yine de fiziklerini bir kenara istersek güzel oyun.

Tüm 8GB kaynak paketini tek seferde indiriyor hocam her girişte indirme yapmıyor eskiden de yapmıyordu benim bildiğim.

Assoluto Racing veya biraz daha arcadeye kayan Geid Autosport'u deneyin derim. RR3 eskidi, yine de fiziklerini bir kenara istersek güzel oyun.

Assoluto Racing'i denedim. İlk bir R34 ileydi yanlış hatırlamıyorsam bir sürüş yaptırıyor, sürüş bittikten sonra sunucu hatası falan veriyordu. Ancak fizikleri vs. İyiydi. Geid Autosport'u bilmiyorum onu bir denerim.

Underground 2 ve Most Wanted dışında diyelim biz ona hocam.
Öznel biraz tâbi ama GT4, 1 sene öncesinde çıkmasöna rağmen çok daha kaliteli, oturaklı, mantıklı duruyor. İkisi farklı tip oyunlar ama GT4 bana kalırsa "daha kaliteli" bir yapım. Onlar da kaliteli, Carbon'la çocukluğum geçti.

Tüm 8GB kaynak paketini tek seferde indiriyor hocam her girişte indirme yapmıyor eskiden de yapmıyordu benim bildiğim.
Hocam App Store yorumlarını bırakacağım. Bu sorunu yaşayan bayağı bir insan var. Sadece İOS tarafında da olabilir belki.

Dosya Ekleri

• IMG_3936.webp
    64,9 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_3937.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_3938.webp
    35 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_3939.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 84
Carbon'la çocukluğum geçti

Benimki Most Wanted ve Underground 2 ile geçti hocam. Eskidenki o NFS tarzı Carbon'a kadar devam etti, ondan sonra yeni nesil oyunlara ayak uyduralim, modernleselim derken oyunları tamamen arcade tarzı yaptılar o eski kaba NFS tarzından eser kalmadı.

Hocam App Store yorumlarını bırakacağım. Bu sorunu yaşayan bayağı bir insan var. Sadece iOS tarafında da olabilir belki.

Hocam hepsi 2-5 yil önce muhtemelen eskiden iOS için özel bir sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…