Benimki Most Wanted ve Underground 2 ile geçti hocam. Eskidenki o NFS tarzı Carbon'a kadar devam etti, ondan sonra yeni nesil oyunlara ayak uyduralim, modernleselim derken oyunları tamamen arcade tarzı yaptılar o eski kaba NFS tarzından eser kalmadı.
Hocam hepsi 2-5 yil önce muhtemelen eskiden iOS için özel bir sorun.
Unbound'u bitirdim, her ne kadar keyifli olsa da mekanikleri iğrençti. Eski NFS'lerde yine maymunlaşmıyor araba bu kadar. Arcade için idealdi eski NFS.
Unbound'u bitirdim, her ne kadar keyifli olsa da mekanikleri iğrençti. Eski NFS'lerde yine maymunlaşmıyor araba bu kadar. Arcade için idealdi eski NFS.
360 yapıldığını görünce anında sildim, normalde 360 yapsan sanzimani eline bile alamazsin bin parcaya dagilir, ozellikle touchdrive saçmalığı, ben yemek yerken oyun kendi kendine oynuyor ben ne anladım bu işten
Hala oynuyorum, online Ring serverlerinde direksiyonlu elemanlara dayayıp döşüyorum GT3'lerle hatta. Çok rahat oynuyorum hatta, beni kısıtlayan tek şey force feedback.
Hala oynuyorum, online ring serverlerinde direksiyonlu elemanlara dayayıp döşüyorum GT3'lerle hatta. Çok rahat oynuyorum hatta, beni kısıtlayan tek şey Force feedback.
Oyun bence tamemen direksiyon seti ile oynanmak uzerine uretilmis. Acikcasi EVO'da oyle olucak bence. Benim fikrim direksiyon setine alistiktan sonra bu oyunda ister G29 ister Rampage ister Fanatec. Gamepad ve klavye mouse cile olarak geliyor. Siz alismissaniz ne ala. Ellerinize saglik iyi oyunlar. Guzel video olmus hocam. @mr.esat