Çözüldü Assetto Corsa Pure modu kurulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

792

Uzman
Merhaba, Assetto Corsa icin Pure indirdim Pure ve light pack modunu kurdum ancak oyunda bir turlu calistiramadim. Oyuna giriyorum ancak oyun icerisinden Pure modunu secmeme ragmen degisen hiçbir şey yok. Bu sorunu nasıl duzeltebilirim?

Bu arada nedenini bilmedigim bir sekilde su menude 2 secenek olmasi gerekirken bende sadece 1 secenek var.

Su an Pure weather FX'de gozukmuyor.

Eki Görüntüle 53567

Hocam selam öncelikle. Artık Pure değişti. Ana Drive ekranında weather bölümünden en altta Pure'yi seçin. Daha sonra oyuna girince sağdaki menü'den Pure Config ve Pure Planner'i aktif edin. İstediğiniz gibi ayar yapabilirsiniz bundan sonra. Olmazsa bildirin çözüm buluruz.

Icerisinde bulunan klasorleri de atayim mi?

RAR'ı tek bir klasör halinde çıkartın masaüstüne atın sonra Pure klasöründeki BAT dosyalarıyla kurulumu yapın.

Hocam sanirim kuruldu emin degilim ama.

Halen daha videolarda gorundugu kadar kaliteli degil.

Hocam sanirim kuruldu emin degilim ama.

Halen daha videolarda gorundugu kadar kaliteli degil.

Hocam oyunun içinden Pure Config ve Controllerdan ayarlarınızı yapın ve photo modedan filter ı Pure candy seçin güzel görünecektir.

Exposure değerini de 30 yapabilirsiniz.

İfadeler: 792
Hocam oyunun içinden Pure Config ve controllerdan ayarlarınızı yapın ve photo modedan filter ı Pure candy seçin güzel görünecektir.

Exposure değerini de 30 yapabilirsiniz.

Hocam teşekkür ediyorum cozuldu olarak raporladim son olarak bana guzel bir Pure ayari iceren bir video gonderebilir misiniz rica etsem?

Hocam teşekkür ediyorum cozuldu olarak raporladim son olarak bana guzel bir Pure ayari iceren bir video gonderebilir misiniz rica etsem?

buyurun hocam iyi oyunlar dilerim.

Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim.

İfadeler: 792
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…