8 8461 Uzman Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 673 Çözümler 9 Beğeniler 279 24 Nisan 2025 #1 Assetto Corsa'nın kendi Launcher'i çok kısıtlı olduğu için content Manager indirdim ama bariyerlere ufaktan sürtünce arabanın camları ve motoru arızalanıyor bu durumu nasıl kapatabilirim ChatGPT'den de yardım aldım ama yapamadım.
Assetto Corsa'nın kendi Launcher'i çok kısıtlı olduğu için content Manager indirdim ama bariyerlere ufaktan sürtünce arabanın camları ve motoru arızalanıyor bu durumu nasıl kapatabilirim ChatGPT'den de yardım aldım ama yapamadım.
Çözüm EsatKa 24 Nisan 2025 Şu lastik örtülerinin karşısındaki üç noktaya tıkladığınız zaman açılan yerden hasarları kapatabiliyorsunuz diye hatırlıyorum.
Şu lastik örtülerinin karşısındaki üç noktaya tıkladığınız zaman açılan yerden hasarları kapatabiliyorsunuz diye hatırlıyorum.
EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.938 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.797 24 Nisan 2025 #2 Şu lastik örtülerinin karşısındaki üç noktaya tıkladığınız zaman açılan yerden hasarları kapatabiliyorsunuz diye hatırlıyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
Şu lastik örtülerinin karşısındaki üç noktaya tıkladığınız zaman açılan yerden hasarları kapatabiliyorsunuz diye hatırlıyorum.
KS KS 8 8461 Uzman Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 673 Çözümler 9 Beğeniler 279 24 Nisan 2025 #3 EsatKa dedi: Şu lastik örtülerinin karşısındaki üç noktaya tıkladığınız zaman açılan yerden hasarları kapatabiliyorsunuz diye hatırlıyorum. Eki Görüntüle 143193 Genişletmek için tıkla... Evet öyle kapanıyormuş sağ olun. Artı 0 Eksi
EsatKa dedi: Şu lastik örtülerinin karşısındaki üç noktaya tıkladığınız zaman açılan yerden hasarları kapatabiliyorsunuz diye hatırlıyorum. Eki Görüntüle 143193 Genişletmek için tıkla... Evet öyle kapanıyormuş sağ olun.