Assetto Corsa'da drift için direksiyon ayarı yapmak zorunlu mu?

Telefonunu Çıkra 103

Bilgin
Makaleler
10
Halihazırda Thrustmaster T128 kullanıyorum. Hala düzgün tur atmaya alışamadım da konu bu değil.
Zevkine drift yapmaya çalışırken arabayı hiç hissedemediğimi fark ettim. Bunun direksiyon ayarı ile ne kadar ilgisi var?

Ayarlarım; (tur atma odaklı yapmıştım. Şu siteden G29, T150 ve T248 arasında hizaladım)

Ya da oyunun mekanikleri ile mi alakalı? "mekanikleri çözünce direksiyon ayarları fark etmez, yardırırsın" tarzı bir durum mu var?

Ayarları bir yerden bulurum, sorun değil; sadece özel ayar müdahalesi istiyor mu diye merak ettim.
Aydınlatırsanız sevinirim.

La Canyon gibi bir harita aç, orada da M3 E92 gibi bir araba seç. Orada drift atmaya çalış. Harita hem uzun hem virajlı hem de düz yolları da var. Drifte yeni başladıysan biraz alışman gerek. Eğer direksiyon hassasiyetin düşükse biraz yükseltmen gerekebilir. Kullandığın araba güzel drift atamıyor olabilir; o da önemli bir nokta. M3 E92 ile drift çok kolay atılıyor, hem de turbo falan yok. Onla yapamıyorsan başka bir arabayla da yapamazsın. Drift öğrenmesi biraz zor olabilir; alıştırma yapmaktan çekinme, tek seferde öğrenilecek bir şey değil. Ha arabayı drifte uygun ayar çekmeyi unutma, lastiklerin basıncını iyice artır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…