ASUS 24 360 Hz görüntü gelmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan v410
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 158
  • Etiketler Etiketler
    asus sorunu

v410

Uzman
Dun gece hiçbir şey yoktu. Sabah PC'yi kapatirken hiçbir sorun yoktu. Uyandim ve PC'yi açtım monitor bu hale gelmis. Bu sacmaligin sebebi nedir? Kablo degistirdim, driver sil kur yaptim duzelmiyor.

Dosya Ekleri

• IMG_0654.webp
    817,8 KB · Görüntüleme: 90
Dun gece hiçbir şey yoktu. Sabah PC'yi kapatirken hiçbir sorun yoktu. Uyandim ve PC'yi açtım monitor bu hale gelmis. Bu sacmaligin sebebi nedir? Kablo degistirdim, driver sil kur yaptim duzelmiyor.

Sağ tıklayın ve "ekran ayarları" seçeneğine git.
"Gelişmiş ekran ayarları" seçeneğinden çözünürlüğü monitörün desteklediği bir değere ayarla.
Yenileme hızını 360 Hz olarak seç.
Monitörün OSD (ekran menü ayarları) menüsünden doğru giriş kaynağını (HDMI/DisplayPort) seç.

Çok yapayzeka vari, sorunun çözümüne hiçbir katkıda bulunmayan cevaplar veriyorsun. Bu şekilde gidersen banı yersin.
  • Ekran ayarları değil, görüntrü ayarları
  • Çözünürlüğü monitörün desteklediği seviyeye çekmenin bu soruna hiçbir fayda edeceğini düşünmüyorum.
  • Yenileme hızını 360 Hz yapmanın da bu sorunla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
  • Doğru giriş kaynağı seçili değilse zaten görüntü gelmez.
Ekibi de uyarıyorum. Gözümüz üzerinde.

Hiçbir yapay zeka gibi vs. kullanmadığım için sorun yok hocam. Ben sadece fikir belirttim.
Bu dediklerime dayanarak öyle diyorsanız zaten başka bir şey yazmama gerek yok. Bundan sonra uzun paragraf gibi cevaplar yazmak yerine iki cümle yazar geçerim.

Bana ekran kartı gibi geldi. Varsa bir onboard ile dener misin ilk olarak? Ayrıca monitör modeli 24 mü?

Abi kusura bakma cevaplayamadim. Onboard yoktu DDU ile driverlari silip tekrar yukledim. Sonra 2-3 kere PCyi ac kapat yaptim kendi kendine duzeldi. Evet 24

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…