Vipereyes Başarılı Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 147 Çözümler 1 Beğeniler 38 16 Aralık 2025 #1 Az önce ASUS BIOS'unda gezerken başlıktaki ayarı gördüm. Auto, Legacy, level 1, level 2, seçenekleri var. İnterette RAM'in gecikmesini düşürüyor gibi yazılar okudum ama fazla kaynak yok, sizce ne olmalı bu ayar?
Az önce ASUS BIOS'unda gezerken başlıktaki ayarı gördüm. Auto, Legacy, level 1, level 2, seçenekleri var. İnterette RAM'in gecikmesini düşürüyor gibi yazılar okudum ama fazla kaynak yok, sizce ne olmalı bu ayar?
Yener K Techolay Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun Yaşlı Kurt Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.714 Makaleler 1 Çözümler 158 Beğeniler 3.970 Yer Kocaeli 16 Aralık 2025 #2 Dediğiniz gibi pek fazla kaynak yok. Temelde gecikme önleme için yapılmış gözüküyor Kaynak: ASUS Intros "Core Tuning Config For Gaming" Feature In AM5 BIOS, Reduces Overall System Latency For Faster Performance On Ryzen CPUs ASUS has a new BIOS feature for its AM5 motherboards called "Core Tuning Config for Gaming" which reduces latency on Ryzen CPUs. wccftech.com Reddit'te ise bir mühendis bazı açıklamalar yapmış. Kaynak:
Dediğiniz gibi pek fazla kaynak yok. Temelde gecikme önleme için yapılmış gözüküyor Kaynak: ASUS Intros "Core Tuning Config For Gaming" Feature In AM5 BIOS, Reduces Overall System Latency For Faster Performance On Ryzen CPUs ASUS has a new BIOS feature for its AM5 motherboards called "Core Tuning Config for Gaming" which reduces latency on Ryzen CPUs. wccftech.com Reddit'te ise bir mühendis bazı açıklamalar yapmış. Kaynak: