ASUS anakarta uygun RGB fan önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kuruşbakabalan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 302
Thermalright TL-C12C-S kullanıyorum hem PWM hem ARGB oluğu için istediğiniz şekilde çalışacaktır. Yüksek devirde biraz sesi var ama rahatsız edici değil.
ARGB mi yazması lazım?

Evet, ARGB adreslenebilir oluyor. Yani kumanda veya herhangi bir şey kullanmadan, anakart yazılımı veya benzer uygulamalar üzerinden istediğiniz renk ve modda LED’leri kontrol edebilirsiniz.

PWM ise, kasa ve işlemci sıcaklığına göre fan hızını anakartın otomatik olarak ayarlamasını sağlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç adet fan alacaksınız ve bütçeniz ne kadar?
4 adet bütçe sıkıntısı yok ama ben en ucuzu olsun istiyorum airflow çok da umurumda değil rgb olsun yeter

Thermalright M-12-S alabilirsiniz.
C12RB-S Nasıldır hocam.

Hocam kasamda 3 adressable gen 2 çıkışı var ben 4 fan aldım toplam sadece 3ünü mü kullanabilicem?

Son düzenleme:
Hocam kasamda 3 adressable gen 2 çıkışı var ben 4 fan aldım toplam sadece 3'ünü mü kullanabileyeceğim?

Hayır ARGB fanlar birbirlerine bağlanabilir yani anakart tek çıkışına 4 tane fanı da bağlayabilirsin bende mesela şu an öyle.
İstersen 2-1-1 de bağlayabilirsin.

Hayır ARGB fanlar birbirlerine bağlanabilir yani anakart tek çıkışına 4 tane fanı da bağlayabilirsin bende mesela şu an öyle.
İstersen 2-1-1 de bağlayabilirsin.
Tek çıkşa nasıl 4 fan bağlayacağım fotoğraf atabilir misiniz uygunsanız?

Tek çıkşa nasıl 4 fan bağlayacağım fotoğraf atabilir misiniz uygunsanız?

Şu an uygun değilim. Ama fanlarda 1 adet dişi 1 adet erkek ARGB soket var dişiyi anakarta takınca diğer boşta kalan erkek ucu diğer fanın dişi ucuna takacaksın o fanın boşta kalan erkek ucunu da 3. fanın dişi ucuna bağlayacaksınız böyle böyle devam ederek bağlayabilirsiniz.

Anladım teşekkürler hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…