Nullestio Uzman Katılım 11 Nisan 2025 Mesajlar 211 Çözümler 3 Beğeniler 92 8 Ocak 2026 #1 BIOS giremiyorum. Bastığım veya gelişmiş seçenekler girdiğimde geri masaüstü geliyorum. BIOS Flashback ile sıfırlamıştım. Anakart ASUS B650M-R.
BIOS giremiyorum. Bastığım veya gelişmiş seçenekler girdiğimde geri masaüstü geliyorum. BIOS Flashback ile sıfırlamıştım. Anakart ASUS B650M-R.
ggbye Başarılı Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 3.012 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 1.372 Yer Bursa 8 Ocak 2026 #2 Nullestio dedi: BIOS giremiyorum. Bastığım veya gelişmiş seçenekler girdiğimde geri masaüstü geliyorum. BIOS flashback ile sıfırlamıştım. Anakart ASUS B650M-R. Genişletmek için tıkla... Bir alt sürümünü dene, del tusuna basılı tut. Tam anlayamadım sorunu. Artı 0 Eksi
Nullestio dedi: BIOS giremiyorum. Bastığım veya gelişmiş seçenekler girdiğimde geri masaüstü geliyorum. BIOS flashback ile sıfırlamıştım. Anakart ASUS B650M-R. Genişletmek için tıkla... Bir alt sürümünü dene, del tusuna basılı tut. Tam anlayamadım sorunu.
adagezer Uzman Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 161 Çözümler 2 Beğeniler 74 Yer izmir 9 Ocak 2026 #3 PC açıldığında devamlı del tuşuna basın, olmadı BIOS pilini çıkarın, sistem kurulu disk SATA kablosu ile bağlı ise o kabloyu anakarttan çıkarıp başlatırsanız da direkt BIOS açılacaktır. Artı 0 Eksi
PC açıldığında devamlı del tuşuna basın, olmadı BIOS pilini çıkarın, sistem kurulu disk SATA kablosu ile bağlı ise o kabloyu anakarttan çıkarıp başlatırsanız da direkt BIOS açılacaktır.