Yer
İstanbul

Set halinde satılıyor, stokta 3 adet kalmış. Ayrı ayrı neredeyse 50K ediyor. İhtiyacı olanlar için harika bir fırsat, şans eseri denk geldim.

Satıcı Amazon. 12 ay taksit fırsatı ve aynı gün teslimat.
Setteki ürün 5060Ti gözüküyor.

Set halinde satılıyor, stokta 3 adet kalmış. Ayrı ayrı neredeyse 50K ediyor. İhtiyacı olanlar için harika bir fırsat, şans eseri denk geldim.

1774909169393.webp

Amazon'un şu hatalı başlık olayına acilen el atması lazım. Başlıkta 5070 yazıyor, açıklamada 5060 Ti. Ben zamanında B550 Eagle Wi-Fi 6 model anakart almıştım, Wi-Fi olmayan düz modeli gelmişti mesela: başlık hatasıymış. Çok saçma olay.

Amazon'un şu hatalı başlık olayına acilen el atması lazım. Başlıkta 5070 yazıyor, açıklamada 5060 Ti. Ben zamanında B550 Eagle Wi-Fi 6 model anakart almıştım, Wi-Fi olmayan düz modeli gelmişti mesela: başlık hatasıymış. Çok saçma olay.
Evet, şimdi raporlayıp 5060 Ti olarak güncellenmesini rica edeceğim. Sabah müşteri temsilcilerine ulaşıp soracağım ona göre konuyu silmek daha mantıklı olur. Teşekkürler herkese bilgilendirme için.

Hiç indirimli gelmedi bana 5060 Ti 8 GB'a bu parayı vermezdim ben.

İkisi o fiyata geliyor zaten üstelik 16 GB.

5070 olucaksa

Hiç indirimli gelmedi bana 5060 Ti 8 GB'a bu parayı vermezdim ben.

İkisi o fiyata geliyor zaten üstelik 16 GB.

5070 olucaksa

İlk 5070 bundle olarak görüntüledik. Sonra raporlayıp başlığı güncelledik yukarıdaki mesajlara bakabilirsiniz.