Elektronik ASUS Dual RX 7700XT-R5 7500F sistem 28.999 TL

2254

Üstün
Makaleler
7
Şu an alınabilecek en iyi sistemlerden birisi ama RAM ve SSD özelleştirmeleri çok kötü.

Şu an alınabilecek en iyi sistemlerden birisi ama RAM ve SSD özelleştirmeleri çok kötü.
RAM için 136 TL farkla Kingston 5600 MHz CL36 seçilebiliyor. Mevcut olandan iyidir. SSD olarak da XPG S40G seçilebilir 207 TL farkla. 1 TB lazımsa NV2 de seçilebilir. Her ne kadar olumsuzlukları olsa da standart bir kullanıcı için yeterli bir disk.

Tek modül RAM'ler de DDR5 için pek ideal değil hocam. Belki satılıp Patriot Viper alınabilir ama satılırsa. Ayrıca 500GB günümüz kullanıcısına yetmez, en kötü AAA oyunlar 110GB.

Tek modül RAM'ler de DDR5 için pek ideal değil hocam. Belki satılıp Patriot Viper alınabilir ama satılırsa. Ayrıca 500GB günümüz kullanıcısına yetmez, en kötü AAA oyunlar 110GB.

DDR5 RAM'lerde Dual channel olması şart değil. DDR4 gibi performansı çok fazla düşürmüyor. 500GB günümüz için yeterli ama AAA oyunlar 110GB değil. Bir sürü AAA oyun var 110GB altında.
Testte Counter-Strike bulunmasına rağmen 1080p 13 oyun ortalamasında %3 performans farkı var. 1440p de ise %2 civarına düşmüş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı oyunlar ve bazı programlar hala seçici davranıyor. Benim iddiam DDR4 kadar düşürüyor olmadı zaten. Bellek modülünün kendi içerisinde bölündüğünü biliyorum. Ben de zaten senin gibi aynı testleri inceledim, sonra biraz daha ileri gittim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…