Redemptionxdd Başarılı Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 73 Beğeniler 33 Yer Istanbul 21 Eylül 2024 #1 BIOS üzerinden NB Configuration PCI-e yapıyoruz ama olmuyor.
Çözüm Recep Baltaş 21 Eylül 2024 Monitör kablosu nereye takılı? Bu arada görmüyor dediğiniz GPU Furmark'ta gözüküyor. Monitör kablosunu ekran kartına takmanız gerek.
Monitör kablosu nereye takılı? Bu arada görmüyor dediğiniz GPU Furmark'ta gözüküyor. Monitör kablosunu ekran kartına takmanız gerek.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.077 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.769 Yer İstanbul 21 Eylül 2024 #2 Monitör kablosu nereye takılı? Bu arada görmüyor dediğiniz GPU Furmark'ta gözüküyor. Monitör kablosunu ekran kartına takmanız gerek. Son düzenleme: 29 Eylül 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Monitör kablosu nereye takılı? Bu arada görmüyor dediğiniz GPU Furmark'ta gözüküyor. Monitör kablosunu ekran kartına takmanız gerek.
KS KS Redemptionxdd Başarılı Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 73 Beğeniler 33 Yer Istanbul 21 Eylül 2024 #3 Recep Baltaş dedi: Monitör kablosu nereye takılı? Bu arada görmüyor dediğiniz GPU FurMark'ta gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Abi PC arkadaşın 2 saattir BIOS Windows cart curt uğraşıyorum, HDMI kablosunu anakarta takmaz diye düşünmüştüm. Maalesef taktiği için kullanmıyormuş. Teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Monitör kablosu nereye takılı? Bu arada görmüyor dediğiniz GPU FurMark'ta gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Abi PC arkadaşın 2 saattir BIOS Windows cart curt uğraşıyorum, HDMI kablosunu anakarta takmaz diye düşünmüştüm. Maalesef taktiği için kullanmıyormuş. Teşekkürler