ASUS GTX 1070 Ti Turbo bakımı yeni yapılmasına ragmen %100 devirde 82 derece

Merhaba,
Elimde ASUS GTX 1070 Ti Turbo ekran kartı var. Termal macunu Nisan'da değiştirdim. Ama yeni olmasına rağmen fan %100 iken 80-82 derecelerde dolaşıyor.
Sıkıntı olur mu uzun süre kullanımda?
Sürdüğün macun nedir?

Demek ki TF9 bu kadar dayanabiliyor çip üzerinde.
Hayır.

TF9 gibi macunlar ısıtılmadan kullanılmamalıdır. Sıcak çip üzerine DOĞRU MİKTARDA VE BİÇİMDE uygulandığında 1-2 sene gidebiliyor. Aksi takdirde pump-out yapacaktır. Ayrıca TF9 uygulaması en zor macunlardan biri.

TF9 gibi macunlar ısıtılmadan kullanılmamalıdır. Sıcak çip üzerine DOĞRU MİKTARDA VE BİÇİMDE uygulandığında 1-2 sene gidebiliyor.

Akan bir macun ısıtılmaz, aşırı koyu macunlar ısıtılır, ısıtmanında dayanıklılığa bir etkisi yok uygulamayı kolaylaştırır sadece.

Bana çip üzerinde 2 yıl giden macun bulun 1000 TL veririm o macuna.

Pumpout diye bir şey var, masaüstü işlemcilerle kıyaslamayın şu olayı.

TF9 hocam. Üzerine sıkıp iyice yaydım ondan sonra montajı yaptım. Yani macunu Nisan da sürdüm.

TF9 hocam. Üzerine sıkıp iyice yaydım ondan sonra montajı yaptım. Yani macunu Nisan da sürdüm.
Sıcak çipe sıcak macun olarak uyguladınız değil mi? Ayrıca ThermalRight'ın sahteleri bulunmakta. TF8 serisinde var mesela.

TF9 aşırı katı bir macun hatırlatırım. TF9'u ısıtmadan doğru bir şekilde sürmek için deneyimli olmak gerekiyor. Eğer pinpirikli değilseniz (yani 5-6 derece artışını takmıyorsanız) 1-2 sene arası rahat bir şekilde kullanılabilir bir macun. GPU tarafında ne kadar eleştirilse bile doğru sürüşte 1 yıla kadar kullanılabilir.

Düzgün yerleştirdiğine eminim. Yerlerine falan. Aldığım da zaten kart 90 derece de çalışıyordu.

Macun ölmüştür o zaman hocam.
Büyük ihtimalle, ben sıvı metal atmıştım aynı modele ve düz 1070'e 4 senedir kullanılıyor bir sorun yok hala yüzde 70 deviri geçmiyor fanlar.

Sıcak çipe sıcak macun olarak uyguladınız değil mi?

TF9 aşırı katı bir macun hatırlatırım. TF9'u ısıtmadan doğru bir şekilde sürmek için deneyimli olmak gerekiyor.

TF7-8-9 hepsini kullandım, siz pullsar Bold'u bir görün katı macun öyle olur, şırıngadan çıkmıyor.

Aslında çipin gayet mantıklı bir macun bold.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…