Pullsar B kullanmadım ancak 2000'li yıllardan beri sistemlerimi kendim toplarım. X25 gibi kısmı katı macunları deneyimledim ve katı akışkan farketmeksizin ısıtmanın belli bir artısı var.
Ankara'daki evimde eski seri MX2, sıfır Pentium 4 fabrikasyon macun, CM HPT Kit vs. bulunmakta. Zamanında Q9750'yi 4.8GHz OC ile manyak bir güce çıkarmışlığım var. Emin olun bende en az sizin kadar tecrubeliyim.
Isıtmanın dayanıklıga kısmen etkisi var katı macunlarda. Daha düzgün sürülüyor ve böylece macunun ömrü uzuyor.
Pullsar B kullanmadım ancak 2000'li yıllardan beri sistemlerimi kendim toplarım. X25 gibi kısmı katı macunları deneyimledim ve katı akışkan fark etmeksizin ısıtmanın belli bir artısı var.
Ankara'daki evimde eski seri MX2, sıfır Pentium 4 fabrikasyon macun, CM HPT Kit vs. bulunmakta. Zamanında Q9750'yi 4.8GHz OC ile manyak bir güce çıkarmışlığım var. Emin olun bende en az sizin kadar tecrubeliyim.
Kimseyle bir yarışa girmem, her zaman el elden üstündür, bende ilk RAM yükselmemi 1995 yılında yaptım, uzun zamanda mining yapan kartlara bakım yaptım, ama bunların bir önemi yok, TF9 test edilmemiş bir macundu 4 ay dayanmış yine fena bir süre değil, olay bundan ibaret.
Çip üzerinde kesin sonuca varmak için faz değişimli pad kullanılmalı, PTM7950 veya Thermalright heilos, pumpout riski yok.
Pullsar B kullanmadım ancak 2000'li yıllardan beri sistemlerimi kendim toplarım. X25 gibi kısmı katı macunları deneyimledim ve katı akışkan farketmeksizin ısıtmanın belli bir artısı var.
Isıtmanın dayanıklıga kısmen etkisi var katı macunlarda. Daha düzgün sürülüyor ve böylece macunun ömrü uzuyor.
Boyut : L30 mm x W40 mm x T0,2 mm Termal İletkenlik(W / m-k):8,5 W/mk Renk:Gri Termal Direnç:0,04°Ccm2/W Dirençlilik:2,1×10¹⁴ Ω-cm Elektrik İletkenliği:HAYIR Zararsız:EVET Kalınlık:0,2 mm Intel: