ASUS K52F laptop Roblox ve Minecraft oynatabilir mi?

23231

Becerikli
Merhaba,

Yine bedavaya aldığım bir laptop var elimde. Ufak tefek eksikleri var, RAM, SSD ve format lazım. Şimdi bu masrafları yapsam bu PC işimi görür mü? Minecraft, Roblox en dip ayarlar Valorant oynatabilir mi? Kaç FPS?

Laptop ASUS K52F.
  • i3 370M.
  • HD ekran kartı.
  • 8 GB RAM.

HD ekran kartı oynatır, işlemciden emin değilim, RAM belki oynatır. Eski laptoptan oyun oynamış biri olarak söylüyorum Valorant oynayamazsın dip ayarlarda dahi olsa. Roblox ve Minecraft oynayabilirsin ama benim oynadığım en yüksek sürüm 1.16.5(Diğer sürümleri hiç denemedim)

Roblox' da açacağın oyundan oyuna değişeceğini düşünüyorum. Valorant' ı maalesef açması pek mümkün değil; 30 FPS bile alacağını düşünmüyorum. Minecraft Bedrock Edition' da efektler vs. bütün grafik ayarları en düşükte ve kapalıyken çalışır bence.

Minecraft düşük ayarlarda oynatır ama Roblox da sorunlar olabilir. Hafif bir Windows sürümü ve performans ayarlamaları ile performansını birazcık artırabilirsin.

Hocam sahibinden üzerinde i3lü Lenovo G500 ilanlar var. 12 chunk Minecraft Bedrockı 60FPS sorunsuz çalıştırıyor. Yaklaşık 3000-3500 fiyat biçiyorlar. Birinci nesil i3 almayın derim.

Celeron N4050 4 GB RAM'lik laptopum vardı Minecraft 1.16.5 OptiFine ile sunucularda çok düşük FPS almıyordum ama singleplayerda kasıyordu OptiFine kurarsanız 1.17-1.18 belki 1.20 zorlar.

Benimde elimde aynı marka laptop var bende tek fark işlemciyi i5 ile değiştirdim fakat çok bir fark olmadı tavsiyem pek masraf etme bu pc ile film, dizi izlenebilir.

Valorant açılmaz, bu kartın özellik seviyesi 10_0.

Roblox'ta değişir, Minecraft'ta zorlanır bayağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…