İstanbulda mısınız? Bir de BIOS sürümü 319 mu? Ayrıca Secure Boot ayarları sayfasından bir fotoğraf paylaşır mısınız?
Hocam evet BIOS son sürümde ve sorunu ilginç biçimde rastgele şekilde ayarları silerek çözdüm.
BIOS'da Save-Exit bölümünde rastgele ayarlara tıkladım ve sildim veya fabrika ayarlarına döndürdüm yani tam ne yaptığımı bilmiyorum. Licenses, Launch EFI Shell from filesystem device, Restore Defaults, Discard Changes gibi tam ne işe yaradığını bilmediğim ayarlara tıkladım. Sonra Security bölümünde Restore Factory Keys tıkladım(daha önce de tıkladım buna ama değiştirmedi bir şey, Save-Exit bölümündeki ayarlardan sonra tekrar tıkladım)
Sonra bilgisayarı USB'den değil direkt olarak kurdum Windows 11'i. Windows 11 bilgisayara kayıtlıydı zaten.
Sonra masaüstüne geldi bilgisayar ve bu sefer USB'ye kaydettiğim şekilde tekrar format attım.
Ama bu sefer Secure Boot bölümü kapandı ve tıklanarak açılmıyor(Güncelleştirmeleri yapınca değişecek mi bilmiyorum) Bir de BIOS'a 2 tane farklı şifre kaydetmiştim onları kapatmaya çalışacağım, 2 farklı şifre ve yetkileri farklı galiba.
Bu ayarlardan çok anlamıyorum ve daha önce böyle bir sorun çıkmamıştı format atarken şimdi kurmaya devam ediyorum.