Çözüldü ASUS monitörde gameplus sekmesine nişangah eklenir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pashaa

Uzman
Bir ASUS monitörüm var ve monitörün gameplus sekmesinden nişangah seçmek istedim. Fakat buradaki nişangahlar rezalet. Bu sekmeye kendim ekleyebileceğim bir yöntem var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bir ASUS monitörüm var ve monitörün gameplus sekmesinden nişangah seçmek istedim. Fakat buradaki nişangahlar rezalet. Bu sekmeye kendim ekleyebileceğim bir yöntem var mı?

Modelden modele değişiyor ama hazır 6 ayarlı olan bir model varsa onda değişim olmuyor maalesef. En mantıklısı baştaki nokta olanları kullanmak.

Modelden modele değişiyor ama hazır 6 ayarlı olan bir model varsa onda değişim olmuyor maalesef. En mantıklısı baştaki nokta olanları kullanmak.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…