1 17702 Çalışkan Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 98 Beğeniler 37 22 Mart 2025 #11 Koneko Toujou dedi: Hiç LG monitör kullanmadım. Genel olarak Casper HP ASUS ve Samsung kullanabildim. ASUS hariç kalanları gayet kaliteliydi. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 senedir kullanıyorum IPS hala capcanlı vatana gidip bakabilirsin
Koneko Toujou dedi: Hiç LG monitör kullanmadım. Genel olarak Casper HP ASUS ve Samsung kullanabildim. ASUS hariç kalanları gayet kaliteliydi. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 senedir kullanıyorum IPS hala capcanlı vatana gidip bakabilirsin
Nahri Başarılı Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 52 Çözümler 1 Beğeniler 23 22 Mart 2025 #12 Koneko Toujou dedi: Aynı modeli kullanıyorum. Arkadaşın dediği gibi bende de renklerde sıkıntı çıkıyor. Sizde de aynı şey olabilir dikkat edin. Eki Görüntüle 134368 Eki Görüntüle 134369 Genişletmek için tıkla... Hocam şu an kontrol ettim panel çok eski değil yeni değiştirildi zaten ve sorunsuz ama sizinkisi hatalı üretilmiş bi seri gibi geldi bana. Umarım ilerde ben de aynı sorunla karşılaşmam.
Koneko Toujou dedi: Aynı modeli kullanıyorum. Arkadaşın dediği gibi bende de renklerde sıkıntı çıkıyor. Sizde de aynı şey olabilir dikkat edin. Eki Görüntüle 134368 Eki Görüntüle 134369 Genişletmek için tıkla... Hocam şu an kontrol ettim panel çok eski değil yeni değiştirildi zaten ve sorunsuz ama sizinkisi hatalı üretilmiş bi seri gibi geldi bana. Umarım ilerde ben de aynı sorunla karşılaşmam.