Çözüldü ASUS Prime A620M-K anakarta 4 ARGB fan ve 240mm soğutucu takılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sistem

Becerikli
Merhaba. Ben ASUS Prime A620M-K anakart kullanıyorum. Şu an elimde 3 tane Rainbow ve 1 tane egzoz fan var. Işıksız düz ve sotuk soğutucum var. Bunları ASUS Aura Sync özellikli fan ile değiştirmek istiyorum ve 1 tane de sıvı soğutmalı 240mmlik ile değiştirmek istiyorum. Bunları hepsini bu anakarta bağlayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Evet bu portları kullanarak çalıştırabilirsiniz, LED kontrolü yaparsınız.

Evet bu portları kullanarak çalıştırabilirsiniz, LED kontrolü yaparsınız.

Çözüm
Fanların güç bağlantısı için soruyorsanız burada bir fan portu daha var, onu kullanabilirsiniz.

SYS FAN veya CHA_FAN aynı şey.

Fanların güç bağlantısı için soruyorsanız burada bir fan portu daha var, onu kullanabilirsiniz.

Eki Görüntüle 147753

SYS fan veya CHA_FAN aynı şey.

Sıvı soğutucularda bir sürü kablo cıkıyor bir tane pompa için fanlar için ve RGB için onları nereye bağlamam lazım ve ne yapmam lazım bildiğim kadarıyla benim RGB anakarttaki 5V bağlıyacağım fanları CPU fana ama pompayı nereye bağlıyacağım. Ve siz bu tarz resimleri nereden buluyorsanız aynısı bana da lazım olabilir montajını yaparken.

ARGB soketini ilk mesajımda gösterdiğim yerdeki ADD GEN portlarından birine takacaksınız.

Pompa soketini CPU FAN'a takın.

Fanların soketini de ikinci mesajımda gösterdiğim CHA_FAN'a takın.

Görseller anakart kılavuzundan.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim cevabın için 2 defa konumda yardımcı oldun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…