Merhaba. Ben ASUS Prime A620M-K anakart kullanıyorum. Şu an elimde 3 tane Rainbow ve 1 tane egzoz fan var. Işıksız düz ve sotuk soğutucum var. Bunları ASUS Aura Sync özellikli fan ile değiştirmek istiyorum ve 1 tane de sıvı soğutmalı 240mmlik ile değiştirmek istiyorum. Bunları hepsini bu anakarta bağlayabilir miyim?
Merhaba. Ben ASUS Prime A620M-K anakart kullanıyorum. Şu an elimde 3 tane Rainbow ve 1 tane egzoz fan var. Işıksız düz ve sotuk soğutucum var. Bunları ASUS Aura Sync özellikli fan ile değiştirmek istiyorum ve 1 tane de sıvı soğutmalı 240mmlik ile değiştirmek istiyorum. Bunları hepsini bu anakarta bağlayabilir miyim?
Sıvı soğutucularda bir sürü kablo cıkıyor bir tane pompa için fanlar için ve RGB için onları nereye bağlamam lazım ve ne yapmam lazım bildiğim kadarıyla benim RGB anakarttaki 5V bağlıyacağım fanları CPU fana ama pompayı nereye bağlıyacağım. Ve siz bu tarz resimleri nereden buluyorsanız aynısı bana da lazım olabilir montajını yaparken.