Asus Prime B450M-K II, DeepCool CC560 kasaya nasıl takılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wallywestr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 509
Yukaridaki gorselde paylastigimi vidaladin mi o yere eger vidaladiysan orasi denk gelene kadar anakarti oynat, butun vida yerleri yerine oturmali.
Sorunu sanırım anladım. Anakartın bir vidası hala üstünde ama anakartı çıkarmama engel olmamıştı. Önceki kasada anakart vidasının girdiği yer, anakartla birlikte gelmiş. Bunu nasıl çıkarabilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_20240610_215713.webp
    243,1 KB · Görüntüleme: 59
Vidayi isitmayi dene ya da kargaburun ile vidayi oynatmaya calis, bunlar ise yaramaz ise paket lastikle dene.

Vidayi isitmayi dene ya da kargaburun ile vidayi oynatmaya calis, bunlar ise yaramaz ise paket lastikle dene.
Anakartın üstünde, ısıtmam problem olur mu? Isıtma konusunda video varsa atabilirseniz sevinirim

Anakartın üstünde, ısıtmam problem olur mu? Isıtma konusunda video varsa atabilirseniz sevinirim
Ayrıca paket lastikle nasıl yapabilirim?

Son düzenleme:
Onu sökmene lüzum yok denk geldiği yerde varsa yükseltme vidası onu sök yerine bu oturacak zaten direk vidayı sıkarsın.

Onu sökmene lüzum yok denk geldiği yerde varsa yükseltme vidası onu sök yerine bu oturacak zaten direk vidayı sıkarsın.
Evet bilgisayarcı anakart üstünde ki vidayı sökemeyince dediğinizi yaptı. Ben kasa üzerinde ki şeyi nasıl sökeceğimi bulamadığım için bir şey yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…