ASUS Prime B450M-K II ve R7 5700X için kule tipi soğutucu önerisi

42, 5 mm yazan kısımda ekran kartına bakıyor, öyle düşünebilirsin. 64mm ise kurtarıyor bu o zaman 2 cm boşluk kalıyor eğer doğru ölçtüysen. Yine de başka soğutuculara bakmak isteyebilirsin tabii ki.

Sadece uzun olan taraf aşağıya gelecek şekilde takılıyor zaten, dönebilen bir şey değil.

Sadece uzun olan taraf aşağıya gelecek şekilde takılıyor zaten, dönebilen bir şey değil.

Bahsettiğiniz soğutucudan 6-7 tane montajladım, soğutucuyu olduğu yerde 180 derece çevirirseniz uzun taraf yukarı gelir.

Paylaştığınız videodaki bloğa bakın bakalım uzun kısım ne tarafa gelmiş?

Uzun kısım sağda, ekran kartı tarafındaki kısa olan kısım.

Şimdi anladım çevirmekten kastınızı, ben 2 türlü de denemiştim diye hatırlıyorum ancak yanlış olabilirim. Hiç benim kullandığım anakarta montajladınız mı çünkü pci-e slotu işlemci soketine bayağı bir yakın.

Dikkat edin soğutucunun boruları bir tarafta daha fazla, daha yatık duruyor, ora uzun olan taraf, uzun kısımda 4 boru var kısada 3 boru.

O anakarta montaj yaptım ama phantom spirit değildi, biliyorum M.2 slotunu aşağı almışlar o alan daralmış.

Artık iade ettiğimden yeni bir soğutucuya ihtiyacım var, soğutucu öneriniz var mı Fuma 3 önerilmiş de iyi midir?

Artık iade ettiğimden yeni bir soğutucuya ihtiyacım var, soğutucu öneriniz var mı fuma 3 önerilmiş de iyi midir?

Fuma 3 14700KF de yeğenim kullanıyor şimdilik şikayeti yok. Ama sizin anakarta daha garantici gidip 90'lık soğutucu önerisi yapacağım artık.

Buda sıvı soğutucu önerim :

Phantom spiritin sığması lazım, o fiyata daha iyi soğutucu bulamazsınız.

Keşke iade etmeden konu açsaydınız.
İade süresi doluyordu ertesi gün mecburen iade ettim çevirince kesin sığar diyorsanız bir daha aynısından almalı mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…