ASUS Prime B550M-K vs MSI B550M Pro-VDH

Ben olsam MSI olanı alırdım diyeceğim de zaten aldım. Sorunsuz ve gayet güzel. SSD soğutması da iş görüyor. 5600 ve 8x4 32GB RAM ile kullanıyorum.

hocam size bir soru sormak istiyorum sadece hep asus kullandım msi bios nasıldır sıkıntı yaratırmı kullanılması kolaymıdır
Ben olsam MSI olanı alırdım diyeceğim de zaten aldım. Sorunsuz ve gayet güzel. SSD soğutması da iş görüyor. 5600 ve 8x4 32GB RAM ile kullanıyorum.

Aradaki fiyat farkının da önemsiz olmasından dolayı ve sizin önerinizle birlikte MSI olan ürünü almaya karar verdim. Teşekkür ederim.

MSI B550M Pro-VDH daha iyi.

Aklımda kalmaması adına soruyorum. Diğerine göre farkları ve avantajları nedir? Daha iyi bir yatırım mı?

Son düzenleme:
Hayır, ölü soket yatırım değil. Diğerine göre M.2 soğutması ve BIOS Flash özelliği dışında çok farkı yok. Tasarım olarak daha şık bence MSI. Soğutma blokları da var ek olarak.

hocam size bir soru sormak istiyorum sadece hep asus kullandım msi bios nasıldır sıkıntı yaratırmı kullanılması kolaymıdır

İki anakart arasında MSI B550M Pro-VDH ve MSI, hem yazılım hem de BIOS tarafında daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…