Ezmez. Arkadaşım kullanıyor B650M-R ve 9070 XT Aorus Elite.

@michaelscofield, Gigabyte 9070 XT taktığımda pinleri tamamen kapladı.

@348375, sorun olmadı. Gigabyte 9070 XT gaming OC.

Kafam karıştı, peki şöyle bir soru sormak istiyorum bu anakart yerine faz daha yüksek olacak şekilde yakın bütçede ne öneriyorsunuz B850M Force dışı güzel bir şey yok mu?

Kafam karıştı, peki şöyle bir soru sormak istiyorum bu anakart yerine faz daha yüksek olacak şekilde yakın bütçede ne öneriyorsunuz B850M Force dışı güzel bir şey yok mu?
Faz sayısının normal bir kullanıcı için pek önemli olduğunu düşünmüyorum. 8 faz 55A-60A fazlasıyla yeterli oyuncular için. Gidipte 7/24 Render almayacaksanız tabii ki. 7/24 Render alan adam bu anakartlara bakmasın zaten.

Şu an çoğu anakartta normal kullanıcı için yeterli sayıda faz var.

Bu anakarta 2 tane SSD yuvası var?
Evet neden şaşırdınız?

Son düzenleme:
Faz sayısının normal bir kullanıcı için pek önemli olduğunu düşünmüyorum. 8 faz 55A-60A fazlasıyla yeterli oyuncular için. Gidip de 7/24 render almayacaksanız tabii ki. 7/24 render alan adam bu anakartlara bakmasın zaten.

Soğutma bloğu daha iyi olup yakın fiyata sahip ürün var mı?

Ben B850M Force öncesinde bunu kullanıyordum ve chipset 55-65 arasındaydı ve boşta olmasına rağmen kasanın hava akışı vs iyiydi buna rağmen böyleydi o sebeple soruyorum.

Faz sayısının normal bir kullanıcı için pek önemli olduğunu düşünmüyorum. 8 faz 55A-60A fazlasıyla yeterli oyuncular için. Gidip de 7/24 render almayacaksanız tabii ki. 7/24 render alan adam bu anakartlara bakmasın zaten.

Evet neden şaşırdınız?
Aynı anakart sahibimde yeni öğrendim yuvası olduğunu detaylı bakmamıştım.