M matterzi Becerikli Katılım 23 Temmuz 2025 Mesajlar 265 Beğeniler 54 Yer İstanbul 23 Kasım 2025 #1 İyi akşamlar arkadaşlar, BIOS'u güncelledim, ASUS anakart kullanıyorum. Güncelledim ve yeniden başlattığımda sürekli BIOS'a atıyor. Ne yapabilirim? Not: Paylaştığım fotoğrafta SSD'yi görmüyor olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2025
İyi akşamlar arkadaşlar, BIOS'u güncelledim, ASUS anakart kullanıyorum. Güncelledim ve yeniden başlattığımda sürekli BIOS'a atıyor. Ne yapabilirim? Not: Paylaştığım fotoğrafta SSD'yi görmüyor olabilir mi?
Xbox 360E Üstün Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 4.174 Çözümler 46 Beğeniler 3.736 23 Kasım 2025 #11 matterzi dedi: Kurulu hocam 2 3 aydır sorunsuz kullanıyordum. BIOS pilini bulamadım ama nedense. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının altında solda hocam BIOS pili. CMOS öneriliyor ama BIOS pili sökmek de iş görür. Artı 0 Eksi
matterzi dedi: Kurulu hocam 2 3 aydır sorunsuz kullanıyordum. BIOS pilini bulamadım ama nedense. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının altında solda hocam BIOS pili. CMOS öneriliyor ama BIOS pili sökmek de iş görür.
KS KS M matterzi Becerikli Katılım 23 Temmuz 2025 Mesajlar 265 Beğeniler 54 Yer İstanbul 23 Kasım 2025 #12 Xbox 360E dedi: Ekran kartının altında solda hocam BIOS pili. CMOS öneriliyor ama BIOS pili sökmek de iş görür. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam, buraya tekrar dönüş yapacağım. Xbox 360E dedi: Ekran kartının altında solda hocam BIOS pili. CMOS öneriliyor ama BIOS pili sökmek de iş görür. Genişletmek için tıkla... matterzi dedi: Deneyeceğim hocam, buraya tekrar dönüş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Selam arkadaşlar, sabah bilgisayarı açtım ve BIOS ekranına girmeden açıldı. Dün gece neden BIOS ekranında kaldığını, SSD'i görmediğini bilmiyorum. Ama çözüldü herkese teşekkür ederim. Son düzenleme: 23 Kasım 2025 Artı 0 Eksi
Xbox 360E dedi: Ekran kartının altında solda hocam BIOS pili. CMOS öneriliyor ama BIOS pili sökmek de iş görür. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam, buraya tekrar dönüş yapacağım. Xbox 360E dedi: Ekran kartının altında solda hocam BIOS pili. CMOS öneriliyor ama BIOS pili sökmek de iş görür. Genişletmek için tıkla... matterzi dedi: Deneyeceğim hocam, buraya tekrar dönüş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Selam arkadaşlar, sabah bilgisayarı açtım ve BIOS ekranına girmeden açıldı. Dün gece neden BIOS ekranında kaldığını, SSD'i görmediğini bilmiyorum. Ama çözüldü herkese teşekkür ederim.