ASUS Prime B650M-R anakartın 2. slotuna RAM takınca görüntü gelmiyor

Barlasson

Çalışkan
Sistemin parçalarını tek tek sipariş verdim ve hatasız şekilde kurdum. RAM'leri tek tek sol slota takıyorum, ikisi de orada çalışıyor ama ikisini de sağ slota takınca çalışmıyor, birlikte takınca da çalışmıyor. Tek tek sağ slota takınca 3 bip hatası alıyorum (RAM hata sesi). İkisini beraber takınca 1 uzun 2 kısa bip sesi alıyorum. Hata açıklamalarında bu hata ekran kartı kaynaklı gözüküyor ama ben sistemi sol slotta tek RAM çalıştırıp Windows kurdum stres testi yaptım KCD2 + CS 2'de performansına baktım, ekran kartında veya başka bir üründe bir problem yok. Anakart bozuk diye şüpheleniyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Vakit kaybetmeden iade et.

Hocam anakartı Amazon üzerinden İncehesap satıcısından satın aldım. Fatura, kutuları vs. her şey İncehesap adına. Yakın olduğum için kargolama yapmadan direkt İncehesap mağazasına gitsem ilgilenirler mi sizce?

Incehesap'la gorustun mu? Onlara sorman daha mantikli olur bence.

@14925 'nun dedigi gibi islemciyi sokup pinleri kontrol et istersen. Yamulma disinda temassizlikta olmus olablir. Pinler duzgun gorunuyorsa tekrar monte edip denersin. Sonuc ayni oluyorsa yarin gitmeden konusursun, direkt getir derlerse de gidersin. Ama gorusmeden gitme, bazen servisleri farkli lokasyonda olabiliyor firmalarin. Oraya gondermeni de isteyebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…