Hocam satılıyor diye kar ediliyor olarak düşünmemek lazım. Sattığım ürünlerin birçoğunda satıcıdan destek alıp zararına satışlar yapıyorum. Sırf ürünüm satılsın sirkülasyon olsun arz talep artsın diye.
Tamam ben kar yapıyor demedim ki çeşitli indirimlerle sadece satılabileceğini söylüyorum. Bayram indirimleri, karne indirimleri vb. kampanyalarla bunun mümkün olacağını söylüyorum satıcının kar veya zarar ettiği konusunda bir yorum yapmadım.
Tamam ben kar yapıyor demedim ki çeşitli indirimlerle sadece satılabileceğini söylüyorum. Bayram indirimleri, karne indirimleri vb. kampanyalarla bunun mümkün olacağını söylüyorum satıcının kar veya zarar ettiği konusunda bir yorum yapmadım.
Tamamda sürekli böyle çeşitli indirimlerle satılamaz yani onu demek istiyorum bende. Adam bir destek almıştır veya başka bir markaya geri fatura kesmiştir şu ürüne indirim yapayımda az ses getireyim demiştir. Açıkçası $600'lık bir ürünün +KDV 28k ederken bunun kar payı kargosu komisyonu vs eklendimi benim gözümde 32'lerin altına bir kampanya yapmadıkça düşürmezler ki 6. ayda memur zam aldı mı fiyatlar daha da çıkmaz inşallah.
Tamamda sürekli böyle çeşitli indirimlerle satılamaz yani onu demek istiyorum bende. Adam bir destek almıştır veya başka bir markaya geri fatura kesmiştir şu ürüne indirim yapayımda az ses getireyim demiştir. Açıkçası $600'lık bir ürünün +KDV 28k ederken bunun kar payı kargosu komisyonu vs eklendimi benim gözümde 32'lerin altına bir kampanya yapmadıkça düşürmezler ki 6. ayda memur zam aldı mı fiyatlar daha da çıkmaz inşallah.
Sürekli bu fiyatta kalır gibi bir iddiam yok. Dolar ve euro sürekli değişirken 6 ay sonra bu fiyatlarda olacağını kimse söylemeyemez zaten. Yazdığım gayet açık ve net satıcının sürekli bu fiyatlarda satacağını veya kar zarar durumunu tartışmıyoruz. Bunların mümkün olabileceğini söylüyorum arka planda yok bundan fatura kesmiştir yok şundan şöyle yapmıştır gibi son kullanıcı olarak hesabını yapamam beni ilgilendiren şey son kullanıcı olarak benim ne fiyata alabileceğimdir.