ASUS Prime Z390-M anakart Oppo A74 telefon ile takas edilmeli mi?

Windows 7

Tanınmış Üye
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Sahibinden anakart, işlemci, RAM hepsi bir arada bir anakart almayı düşünüyorum. Telefon ile takas olarak adamla anlaştık fakat sizce takas yapılır mı? Temiz Oppo A74 telefon ile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahibinden anakart, işlemci, RAM hepsi bir arada bir anakart almayı düşünüyorum. Telefon ile takas olarak adamla anlaştık fakat sizce takas yapılır mı? Temiz Oppo A74 telefon ile.

Biraz açıklamaya ve RAM konumlandırılmasına bakarsak RAM slotlarından şüphe ettiriyor. A1 A2 slotlarında takılı B1 B2 boşta bir kontrol edin bence almadan.

Biraz açıklamaya ve RAM konumlandırılmasına bakarsak RAM slotlarından şüphe ettiriyor. A1 A2 slotlarında takılı B1 B2 boşta bir kontrol edin bence almadan.

Çok teşekkür ederim hocam fark etmiştim zaten soracağim sağ olun.

Size çok teşekkür ederim adamın derdi nedir anlamadım ram slotunu söyledim sinirlenip suratıma kapattı hocam böylelerinden hiçbir şey almayınız bilginize.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim hocam fark etmiştim zaten soracağim sağ olun.

Size çok teşekkür ederim adamın derdi nedir anlamadım RAM slotunu söyledim sinirlenip suratıma kapattı hocam böylelerinden hiçbir şey almayınız bilginize.

Belli ya işlemci bacaklari ya da anakarttaki pinlerde hasar var. Yoksa RAM'in biri B1 B2 slotlarına takar dikkat edin hocam Z390 slotları çalışmadiktan sonra Z790 olsun alınmaz.

Belli ya işlemci bacaklari ya da anakarttaki pinlerde hasar var. Yoksa RAM'in biri B1 B2 slotlarına takar dikkat edin hocam Z390 slotları çalışmadiktan sonra Z790 olsun alınmaz.
Hocam şimdi çok güzel bir anakart buldum h410m i5 10400f 8+8 16 gb ram adam sağolsun takas yaparım dedi onunla takasa gireceğim inşallah

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt