ASUS ProArt LC420 vidalar oturmuyor

HepsiManyak

Çalışkan
ASUS ProArt LC420 Sıvı soğutucunun fanlarını monte ederken delikler birbirine uymadı ve görselde de görüleceği üzere vidaları takarken radyatörü aşındırdım. Bu durumda ne yapmam lazım? Garanti kabul eder mi? Sıvı soğutucu çöp mü oldu?

proart.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce garanti kabul eder mi? Ne güzel memleket, kullanıcı hatasıyla ürüne zarar verelim, sonra garanti kabul eder mi?
Kozmetik açıdan sıkıntı sadece. Çöp olan bir şey yok.

yani vida yerine tam uyuyor sandım çevirdim bir baktım aslında girmemiş delmişim. Aslında delmeden yollasam muhtemelen kabul ederlerdi çünkü hiç bir türlü uymuyor delikler birbirine. Ben şimdi bu fanı yapıştırıcı ile falan yapıştırıp kullanabilir miyim ? bir sıkıntı olmaz değil mi ?

yani vida yerine tam uyuyor sandım çevirdim bir baktım aslında girmemiş delmişim. Aslında delmeden yollasam muhtemelen kabul ederlerdi çünkü hiç bir türlü uymuyor delikler birbirine. Ben şimdi bu fanı yapıştırıcı ile falan yapıştırıp kullanabilir miyim ? bir sıkıntı olmaz değil mi ?
Hocam fanı neden yapıştırıcı ile kullanıyorsunuz. Fan deliklerinin uymama gibi bir şansı yok. Üzerine güzelce oturtun.

Hocam fanı neden yapıştırıcı ile kullanıyorsunuz. Fan deliklerinin uymama gibi bir şansı yok. Üzerine güzelce oturtun.
her şekilde denedim ama tam oturmuyor. Fotoğrafta belli olmuyor ama sol taraf eğik / şeklinde 2 mm falan kayma var o yüzden oturmuyor. Her şekilde 2 vida oturuyor diğer 2 si asla oturmuyor. 2 vidayı üstlü altı taktım sol tarafa da çift taraflı bant falan yapıştırsam olur mu acaba?

her şekilde denedim ama tam oturmuyor. Fotoğrafta belli olmuyor ama sol taraf eğik / şeklinde 2 mm falan kayma var o yüzden oturmuyor. Her şekilde 2 vida oturuyor diğer 2 si asla oturmuyor. 2 vidayı üstlü altı taktım sol tarafa da çift taraflı bant falan yapıştırsam olur mu acaba?
Olmaz, babanızı ya da eli hayatında bir kere tornavida tutmuş herhangi birini çağırın o vidalar. :rofl:

hocam diğerlerini ben taktım zaten bu sonuncuda takılmıyor sol taraf hafif eğik olduğu için. Yarın bilgisayarcıya da götüreceğim bakalım o da takamazsa artık yapacak bir şey yok 2 vida 1 tane çift taraflı bant ile kullanacağım 😔

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt