2024'te almıştım, ben de bunu hâlâ kullanıyorum. Armory Crate üzerinden hâlâ düzenli güncelleme alıyor. O zamanlar 1.500 TL civarında almıştım. Ses kısma ve açma tekerleği dışında oynat, durdur, ileri ve geri tuşlarını bazen arıyorum. O gözümde biraz eksik. Bazı klavyelerde o tuşlar klavyeden bağımsız olarak ekstra bulunuyor.

Bende nasıl parmaklar varsa artık bunun tuşları bile silinmeye başlamıştı, servis ile uğraşmak istemediğimden bu şekliyle ilan açıp satmıştım.

İndirim bitmiş. Süresi biten fırsatlar gibisinden bir tag yok mu burada? Bu yanıltıcı oluyor.
Var. Fark ettiginiz indirimlerin süresi bittiyse bunu rapor sistemi üzerinden moderasyona bildirebilirsiniz, sonlanan indirim ve kampanyalar kismina aliniyor. Esenlikler ve kolayliklar dilerim.

Var. Fark ettiginiz indirimlerin süresi bittiyse bunu rapor sistemi üzerinden moderasyona bildirebilirsiniz, sonlanan indirim ve kampanyalar kismina aliniyor. Esenlikler ve kolayliklar dilerim.
Teşekkür ederim.

1778768193667.webp

Hatalarını kabul etmek yerine bana hoş değil diyerekten cevap vermişler. Ayrıca konu sahibi bir haftada 15-20 tane bu şekilde indirim konusu açmış olabilir, hangi birini takip edecek? Başka birinin bunu raporlayamaması çok saçma.

@pesimist34, bilginiz olsun hocam.

Son düzenleme: