K kuzey11 Üyecik Katılım 8 Aralık 2025 Mesajlar 1 Beğeniler 0 8 Aralık 2025 #1 Ben ASUS ROG sistem topladım ama anakartta 62 yazıyor. Monitöre görüntü gelmiyor, bunu nasıl düzelteceğim? BIOS mu yapmak gerek? Dosya atmak falan gerekiyormuş sanırım ve monitör açılmadan nasıl yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2025
Ben ASUS ROG sistem topladım ama anakartta 62 yazıyor. Monitöre görüntü gelmiyor, bunu nasıl düzelteceğim? BIOS mu yapmak gerek? Dosya atmak falan gerekiyormuş sanırım ve monitör açılmadan nasıl yapacağım?
Çözüm Recep Baltaş 8 Aralık 2025 Selamlar. Sistemi yeni topladıysanız BIOS güncellemeniz gerekebilir. Recep Baltaş'ın şöyle bir rehberi var:
Selamlar. Sistemi yeni topladıysanız BIOS güncellemeniz gerekebilir. Recep Baltaş'ın şöyle bir rehberi var:
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.082 Makaleler 104 Çözümler 1.591 Beğeniler 45.777 Yer İstanbul 8 Aralık 2025 #2 Selamlar. Sistemi yeni topladıysanız BIOS güncellemeniz gerekebilir. Recep Baltaş'ın şöyle bir rehberi var: Artı 1 Eksi Çözüm
Selamlar. Sistemi yeni topladıysanız BIOS güncellemeniz gerekebilir. Recep Baltaş'ın şöyle bir rehberi var:
O Omerta Silenzio Başarılı Katılım 18 Ekim 2025 Mesajlar 1.205 Makaleler 18 Çözümler 28 Beğeniler 1.778 Yer Aokigahara 8 Aralık 2025 #3 Önce BIOS Flashback ile sistemi güncelle, sonra kabloları kontrol et. Sorun çözülür. Artı 0 Eksi