Çözüldü ASUS ROG Crosshair X670E Gene anakartta Lian Li kasa fanı nereye bağlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İsa Aksu

Yetkin
Kasa fanları çalışıyor, ancak anakarta bağlanacak kabloyu nereye bağlamam gerektiğini bulamıyorum. Montaj videolarını izlediğimde, CHA_FAN'a bağladıklarını görüyorum, ancak benim anakartımda bu giriş bulunmuyor.

Anakartım: ASUS ROG Crosshair X670E Gene.

RGB kablosunu soruyorsan ADD_GEN1-2 yazan pinlere baglayacaksin. Fan guc baglantisini soruyorsan bu anakartta CHA_FANP diye geciyor ve SATA portlarinin hemen altinda duruyor.

İfadeler: 144
RGB kablosunu soruyorsan ADD_GEN1-2 yazan pinlere baglayacaksin. Fan guc baglantisini soruyorsan bu anakartta CHA_FANP diye geciyor ve SATA portlarinin hemen altinda duruyor.

Deniyorum hocam hemen.

Deniyorum hocam hemen.

Her şey yolunda fanlar ve RGB'ler çalışıyor ama l-connect3 yazılımı tanımıyor fanları neden olabilir?

Son düzenleme:
Tamamdır sorun çözüldü buradan son sürümü indirmek gerekiyormuş.

L3-changelog

@İsa Aksu Aygıt Yöneticisi altinda USB kisminda Lian Li urunleri gorunuyor mu? Daha acik olmam gerekirse USB baglantisini da yaptiniz mi?

Biraz arastirdim yazilimin kendisinden kaynaklanan bir sorun gibi ama cozmeye calisalim.

Teşekkür ederim ilginiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…