ASUS ROG G16 G614JV laptopta vidalar çıkmıyor

Asvelatta

Çalışkan
Cihaz
ASUS ROG G16 G614JV-N3110
Geçen gün ASUS ROG G16 G614JV model laptop SSD takviyesi yapmak üzere kasayı açmaya çalıştım. Vidaları düzgünce çıkarmıştım fakat arka kapağı açamayınca geri vidaları taktım. Bugün tekrar denemeye karar vermiştim fakat bir tane vida çıkmıyor ve garip bir şekilde kaldı. Ne yapmam gerek?

Ayrıca dün vidaları incelerken bir vidanın garip bir şekilde olduğunu fark ettim, büyük ihtimalle o sıkışmış olmalı.

Dosya Ekleri

• IMG_20250219_211812.webp
    IMG_20250219_211812.webp
    4 MB · Görüntüleme: 36
Geçen gün ASUS ROG G16 G614JV model laptop SSD takviyesi yapmak üzere kasayı açmaya çalıştım. Vidaları düzgünce çıkarmıştım fakat arka kapağı açamayınca geri vidaları taktım. Bugün tekrar denemeye karar vermiştim fakat bir tane vida çıkmıyor ve garip bir şekilde kaldı. Ne yapmam gerek?

Ayrıca dün vidaları incelerken bir vidanın garip bir şekilde olduğunu fark ettim, büyük ihtimalle o sıkışmış olmalı.
Dis yemis gibi gorunuyor resimdeki vida.

Teknik servis çıkartır onu

Hocam İstanbul'da iki tane ASUS'un resmi teknik servisi var ve ikisi hakkındaki yorumlar hiç iç açıcı değil, o yüzden götürmeye biraz çekingenim. Ayrıca servise götürdüğüm anda vidaları oracıkta çıkartırlar mı?
Servisin o günkü tavrına bağlıdır hocam. Çıkarabilirler de bekletebilirler de.

Hocam İstanbul'da iki tane ASUS'un resmi teknik servisi var ve ikisi hakkındaki yorumlar hiç iç açıcı değil, o yüzden götürmeye biraz çekingenim. Ayrıca servise götürdüğüm anda vidaları oracıkta çıkartırlar mı?
Daha fazlada öneri yaparım kapağa zarar olur diye çekiniyorum 🙂 Bilen biri forumda çıkar inşallah.

İnce düz tornavida ile deneyin.
Ekran ile kasanın arasına parmağınızı geçirin, kasayı kaldırın ve kuvvet uygulayın. Mümkünce ekranın üstünde kuvvet uygulamayın.

Üzerinden zaman geçmiş ama yine de yazayım başkaları da bozuk sanmasın.
O vida da sorun yok oranın yapısı öyle servislik filan değil.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt