ASUS ROG Gladius 3 için mouse pad önerisi

nmq097

Üyecik
Herkese selam. ASUS ROG Gladius III Aimpoint kablosuz kullanıyorum. İnternette de gördüğüm üzere bu mouse bazı mouse padlerde takılma sorunu yapıyor ve bu bende de mevcut. Üstüne bu aynı 2. farem firma ürünü değiştirmesine rağmen sorun geçmiyor ben de mouspaddendir diye düşünmek istiyorum.

Sizlerden buna uygun bir öneri istiyorum. Aradığım kriterler de mouse sorunsuz çalışsın ve CS2 için de uygun olsun.

Teşekkürler şimdiden.

speed olanı.

Hocam beklerken biraz baktım da bundan bahsetmişlerdi
400TL daha ucuz, 400 daha verip sizin attığınızı mı alayım ne dersiniz.

wraith yerli marka bence desteklenmeli. Ama görünüşünü sevmiyorsanız mesela almayın.
Speed olan mousepad lar daha az takılma yapar. Kullanmadığım ürünler hakkında yorum yapmam doğru olmaz.

wraith yerli marka bence desteklenmeli. Ama görünüşünü sevmiyorsanız mesela almayın.
Speed olan mousepad lar daha az takılma yapar. Kullanmadığım ürünler hakkında yorum yapmam doğru olmaz.
Aslında mousepadde takılma olmuyormuş bu sorunda anladığım kadarıyla. Aşağıdaki sensörün mousepadi algılamasıyla alakalı. Speed olunca dezavantaj olmaz herhalde. Bu işlerden anlamadığımdan insanın aklına milyon tane senaryo geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…